Czy są gdzieś dostępne logi/archiwum IRC?

Dlaczego dostałem bana? Kto mnie wykopał Zgłaszajcie swoje problemy.

Czy są gdzieś dostępne logi/archiwum IRC?

Postprzez fuzzy » 2008-01-14, 21:10

witam,
czy udostępniane są gdzieś logi z IRCa? Niestety, nie zawsze mogę zostawić włączonego kompa (nie wspominając o siedzeniu przy nim) a czasami poruszane są bardzo interesujące kwestie, w które warto się wgryźć na spokojnie wieczorową porą.

pozdrawiam,
fuzzy
fuzzy

Dołączenie: 2007-06-12, 21:58

Postprzez queba » 2008-01-14, 22:31

nie są udostępniane, ale trzeba nad tym pomyśleć.
napisz mi na PW z jakiego dnia potrzebujesz to prześle.
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Postprzez krezus » 2008-01-19, 22:12

ja tez mam sporo napisz maila
chyba last pol roku
CZEŚĆ KREZUS- Marcin Kozak
''...lepiej stracić okazję niż kapitał...''

Zapraszam: Kozaka potyczki z technikami japońskimi...

Image
Awatar użytkownika
krezus

Dołączenie: 2006-06-20, 22:48
Miejscowość: Bytom

Postprzez fuzzy » 2008-01-20, 23:34

witam,

grą na futures zainteresowałem w okolicy września i od tego czasu zaliczyłem dwa obsunięcia po >=200 punktów. Co prawda w obu przypadkach udało mi się wyjść na mały plus, ale to tylko dzięki temu, że gram jednym kontraktem i na małym lewarze. Niestety mam nawyki z gry na akcjach i jakoś trudno mi mentalnie zaakceptować fakt gry w obie strony. W efekcie zbyt często staram się łapać dołki :( (z wiadomym efektem).
Na IRCa zaglądam od około dwóch tygodni i zainteresowała mnie "lansowana" przez Lucka gra w oparciu o PA. Z tego co zdążyłem zauważyć, dość często dzieli się on swoją wiedzą w tym temacie i podpiera się wykresami. Dlatego też, miałem nadzieję, że dostępne jest gdzieś archiwum, które mógłbym sobie ściągnąć i na spokojnie przeszukać pod kątem Price Action.

@krezus
bardzo jestem zainteresowany archiwum z IRCa, odezwę się do Ciebie na PW.

queba@
gdyby się udało udostępnić na stronie ifutures.pl bieżące logi z IRCa byłoby nieźle, jak pisałem wcześniej nie zawsze mam możliwość zostawić włączonego kompa z uruchomionym klientem IRC.

pozdrawiam,
fuzzy
fuzzy

Dołączenie: 2007-06-12, 21:58

Powróć do IRC - co szumi na #futures i #newsroom

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości