Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Tristero.Inc napisał(a):Mysle, ze czesc towarzystwa z forum cholernie sie obrazila na rynek. Wiec panowie, to, ze rynek nie chce sluchac waszych formacji, falek i kreseczek to nie jest wina rynku. Jesli bedziecie siedziec na rynku z mysla o tym, ze powinien spasc to zaklinacie rzeczywistosc.
Tristero.Inc napisał(a):...Co do esek branych po 3600, nie wiem co o tym sadzic, bo ja na swoim systemie na intra60 po sygnale S na 3457 mialem ostateczny sygnal out na 2891...
skippy napisał(a):Tristero.Inc napisał(a):...Co do esek branych po 3600, nie wiem co o tym sadzic, bo ja na swoim systemie na intra60 po sygnale S na 3457 mialem ostateczny sygnal out na 2891...
LeM napisał "powyżej", więc nie rozumiem czego nie rozumiesz.
Tristero.Inc napisał(a):skippy napisał(a):Tristero.Inc napisał(a):...Co do esek branych po 3600, nie wiem co o tym sadzic, bo ja na swoim systemie na intra60 po sygnale S na 3457 mialem ostateczny sygnal out na 2891...
LeM napisał "powyżej", więc nie rozumiem czego nie rozumiesz.
Nie rozumiem grania na FW20 w systemie daily. Nierozumiem tak dlugiego trzymania pozycji. Nierozumiem bo jestem ograniczony swoimi zasadmi SL.
LeM napisał(a):Napisałem kiedyś, że jak zobaczę uruchomienie przez Iran handlu ropą za inne waluty niż USD to można spodziewać się grzania silników amerykańskich myśliwców. Pewnie nie przed wyborami ale tym to się moim zdaniem skończy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości