przez skippy » 2008-02-22, 03:23
Witam po urlopie!!!
Dla osłody dodam, że patrząc na uzbierane w międzyczasie świeczki - widzę potencjalne czajenie się do skoku w20 na 3400.
Co prawda głowa byka której szukalismy juz po czterech świczkach od denka dopiero teraz nabiera kształtów, ale dolna zielona IMO jest bardzo istotna i to wszystko raczej ma chęć pojechać wyżej [tr.png]
Natomiast na [opro.png] na grubo naniosłem swoją alternatywną prognozę z 1 lutego i zasadniczo widzę tylko ew. walnięcie się w czasie na schemacie czerwonym - bo ten bym aktualnie preferował w wersji jak na [npro.png]. Tu też naniosłem obszar (błękitny) który jest super-hiper ważnym obszarem 'zabronionym' dla dłuzszego pobytu i oczywiście ew. pokonania w jakimkolwiek byczym oczekiwaniu.
Dodam jeszcze, że wszystkie widoczne tu przerywane kreski powstały miesiąc temu, teraz nic nie przesuwałem. Dlatego patrząc jak zagrały uważam, ze najwyższy tu widoczny opór (skośmy przerywany czerwony) też zagra.
Alternatywnie na prognozie z 1 lutego schemat zielony jeszcze realny, aczkolwiek nie widzę już tego tak mocno. Raczej powstał jakis 'mix' dwóch alternatywnych wtedy prognoz.
- Załączniki
-
- Aktualna prognoza
-
- Prognoza z 1 lutego
-
- Aktualna formacja
- tr.png (6.26 KiB) Obejrzany 4877 razy
Ostatnio edytowany przez
skippy 2008-02-22, 03:32, edytowano w sumie 3 razy
"Pokusa nadużycia ma miejsce, kiedy ktoś bierze od ciebie pieniądze i nie jest za nie odpowiedzialny." G.Gekko ;)