Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
bie napisał(a):W IV kwartale 2007 roku osiem największych polskich banków udzieliło o 17,7 proc. mniej kredytów hipotecznych niż w IV kwartale 2006 roku.
Spadła także liczba udzielonych kredytów hipotecznych w porównaniu do III kwartału minionego roku – tutaj spadek wyniósł 16,9 proc. A warto pamiętać, że i w III kwartale sprzedaż była o prawie 10 proc. proc. niższa niż w rekordowym pod tym względem drugim kwartale 2007 r.
http://banki.onet.pl/1706418,wiadomosci.html
w poniedziaek banki testuja 2700:) hehe nie ma lekko
Podobno ktos wczoraj na mIRC'u powiedział, że PA to interpretacja trendu dla debili:)
Tristero.Inc napisał(a):Lucek napisał(a):queba napisał(a): inna interpretacja trendu i wsparć na djia
Podobno ktos wczoraj na mIRC'u powiedział, że PA to interpretacja trendu dla debili:)
MA !!! On napisal o MA tylko mu sie palec zeslizgnal
queba napisał(a):
Mam nadzieję, że się rozumiemy.
Jeszcze jedno.
Nie muszę zmieniać nicków, żeby wypowiadać się na inne tematy, lub nasłuchiwać rozmowy innych. Mam tą satysfakcję, ze odpowiadam za swoje słowa i czyny.To się nazywa wolność wypowiedzi.
Nie rozumiemy się i nie zrozumiemy się nigdy.
Kto to miał tutaj w podpisie "Trade what you see not what you think".
PA is what you see, EW is what you think, my boy!
Ja się nie wypowiadam na temat waszego falowania a wy sie wypowiadacie na temat PA mimo, ze pleciecie bzdury i tego nie rozumiecie.
Ale skoro psuję Ci dobre samopoczucie swoimi wpisami tutaj, to po przeczytaniu tego posta mozesz śmiało go wywalić, gdyż wśród wielu innych powiedzeń mam też takie
"Gówno chłopu nie zegarek"!
Mam także TĘ satysfakcję, że odpowiadam za swoje słowa i czyny trochę dłużej niz Ty zyjesz na tym świecie, więc nie startuj do mnie z takimi tekstami, chłopcze!
<Zig> dan falki to bzdury
[11:30] <Zig> patrz na PA
[11:30] <dan> oj Zig bo bana dostnaiesz zaraz
[11:30] <dan> ostrozniej ...
queba> ZIG czytalem minera>?
[11:30] <dan> ZIg - Falki sa na OED
01[11:30] <queba> czytales?
[11:30] <dan> a PA do intra
[11:30] <dan> ja patrze na to i na to
:31] <queba> PA to zwykly dow, okrelsanie trendu dla debili
[11:31] <Zig> czytałem różne książki
[11:31] <brat_murczyka> niezłe herezje dan mówisz
[11:31] <Zig> są określone mody
[11:31] <Zig> na techniki
1:31] <dan> queba - co ty tak ostro?
[11:31] <dan> z Luckiem nmasz tez na pienkuu?
01[11:31] <queba> to nie mow ze cos jest bzdura w takim razie
queba napisał(a):idzie hossa :)
Spekulanci wrócili do TFI
andy napisał(a):OLAB
witam ,czy całkowicie zapomnialeś o swoich czytelnikach ,juz trzeci miesiąc mija kiedy aktualne były wykresy ?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości