przez skippy » 2008-04-05, 15:12
Zgoda; trudno mi rozpoznać falki, nie mam pewności czy już zrobili cały impuls od 17-III i się zaczyna zjazd, czy dopiero teraz robią (4).
Zobacz analogię z sierpnia.
Może dopiero teraz jest tworzona góra kanału, do tej pory nic innego nie dało się narysować. Pewne jest, że LCC pojedzie razem z w20; a tu są dwie skrajne koncepcje.
Poziom obrony u mnie (różowy) podjechał nieco do góry.
Ta potencjalna (4) albo początek korekty ma cechy trójkata prostokątnego; więc jeśli się zacznie realizować to jednak nie wiem czy czekać na pokazaną obronę.
Bankowo cechą, której do tej pory nie było, są obroty na wzroście.
Do tej pory wolumen występował na dole kanału i wszystko się wysycało bez niego, teraz odbicie zaczęło się na cienko, a mamy narastanie zainteresowania im wyżej.
Chyba L. trochę podkręcił sprawę jakimiś wyznaniami o tym, jak mu szkoda biednych i sponiewieranych małych akcjonariuszy:) Raczej bardziej wiedział kiedy to mówić niz mu się wymskło:))) takim ludziom się nic nie wymyka bezcelowo.
3,33 i 3,40 to poziomy otwierające drogę na 3,89; ale IMO to bardzo silne opory.
Do nich nakarmili sie ludzie na maksach grudnia i stycznia, okazja naprawienia błędu przy tak zrozpaczonym otoczeniu moze przeważać:)
- Załączniki
-
"Pokusa nadużycia ma miejsce, kiedy ktoś bierze od ciebie pieniądze i nie jest za nie odpowiedzialny." G.Gekko ;)