wykres wart tysiecy zlotych, prosze mnie rozliczyc za pol roku
 wykres wart tysiecy zlotych, prosze mnie rozliczyc za pol roku wykres wart tysiecy zlotych, prosze mnie rozliczyc za pol roku
 wykres wart tysiecy zlotych, prosze mnie rozliczyc za pol rokuqueba napisał(a):Witaj machanys.
Faktycznie, wybicie jest wyraźne , natomiast totalnie bez obrotu!. Zauważ ,że na poprzednich sesjach, obroty były kilkakrotnie większe. Poza tym , jak masz target na tą spółkę?, bo z Twojego rysunku wynika, że grasz na prostokąt a target z niego właściwie już jest wykonany.
 a po cichu do konca roku na 50pln,
 a po cichu do konca roku na 50pln,
queba napisał(a):kurde, mnie się wydawało, że najlepiej jest kupować na dołkach i sprzedawać na górkach.
Ad Bomi. Wybicie nastąpiło i padł sygnał L, jednak trzeba brać pod uwagę, że może to być trefny sygnał. Poza tym bomi ma krótki staż na giełdzie i trudno jest powiedzieć dokąd podąża.
machanys napisał(a):mozesz update wykresu, bo Twoja interpretacja mija sie z prawda, poza tym prosilem odkrywamy karty w drugiej polowie roku
macH
queba napisał(a):machanys napisał(a):mozesz update wykresu, bo Twoja interpretacja mija sie z prawda, poza tym prosilem odkrywamy karty w drugiej polowie roku
macH
jak to ? opierałeś się na wybiciu z konsoli i nazwałeś, że wart tysięcy słów :)), poza tym pisałe m wcześniej , że takie wybicie może mieć fatalne skutki, ale ty swoje.
update niczego nie wnosi bo cena taka sama jak z piątku, powinieneś raczej zrobć update Twojej pozycji :)
Powróć do Sygnały kupna-sprzedaży
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości