Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
visioner napisał(a):Jestem tu od niedawna, więc na razie testuję to forum. To pierwszy wpis. No cóż - ja póki co myślę, że wybijemy się górą, a jakieś kreski załączę wkrótce.
______________________________________________________________--
"O szczęście trzeba z życiem grać "Va Banque"
z fortuną tak to zwykle bywa,
kto nie naraża nigdy się na szwank,
ten głównej stawki nie wygrywa..."
A ja się rzucam
Z nadzieją nową na budzący się dzień"
Andrzej napisał(a):Jest tu Lem? Ciekaw jestem co EWI na to wszystko...
SWIG80 w ciekawym miejscu, kilka spółek z WIG20 też ładne nowe dołki rysuje. A od liczenia fal mnie już głowa rozbolała :) Coś mi tu to wszystki brzydko pachnieć zaczyna.
Pozdrawiam.
LeM napisał(a):Andrzej napisał(a):Jest tu Lem? Ciekaw jestem co EWI na to wszystko...
(...)
EWI też głowa boli. W poniedziałek zakończyli falę 2 a w środę po rajdzie uznali że nadal możemy ją kreślić. Ja mam spore zastrzeżenia do zigzagów w których fala B znosi więcej niż 62% fali A. W obecnej sytuacji jest to 78%. Neely by nie uznał takiego zigzaga
(...)
queba napisał(a):12750 nadal zaporą na djia, a u nas czekamy podobno na napływ gotówki :)). Na fw zaporą jest 2945pkt połowa czarnej na day, wyżej 2971-75 oraz luka bessy 3040-42. Jutro zamykamy świeczkę weekly, a tam pojawia się 2965pkt . Przejście tego poziomu może prowadzić do dalszych wzrostów w następnych tygodniach.
Warto zwrócić uwagę na ceny miedzi, oraz na wykres kghm. Duża formacja orgr (szyja na ok. 108,5zł) może wynieść ceny na minimum 125zł. Samą miedzią człowiek nie żyje, ale wyjście poza szyję doda kilkadziesiąt pkt na w20.
Jutro wsparciem będzie 2915pkt oraz dzisiejszy dołek na 2891pkt.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości