Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
queba napisał(a):te 840, pozniej 200 i jeszcze pare setek, niech zgadne czy to przygotowanie pod 4 falke up na piatek ? :)))))
ja dziekuje za 27, i życzę miłego, słonecznego weekendu, szczególnie tym sfrustrowanym z kanału
tomot, chyba nie ma w żadnej. To się nazywa geometria fal czy jakoś tak.
tomot napisał(a):ja to bym rozegral tak ze luka up na 72 i zjazd, konczymy tu 4, zaczynamy piatke w rejony 2900-2890 (.6 trojki od 72, luka i ta pomaranczowa czyli linia trojkata)
luka w dol na open niebardzo, mysle ze gra byla pod zwale w usa w srode, dywergencja rsi na 15min (mocna), dywergencja rsi na godzinowym (slaba)
druga opcja to zjazd nizej na 843 (1xtrojka od 72)tak aby i z tej strony udac wybicie (choc jesli narysowac ten trojkat szerzej to ograniczenie jest na ok 820)
amator napisał(a):witam dopiero od niedawna interesuje sie kontraktami i tak srednio mi to wychodzi zacząlem szukac jakis stronek o futures i natrafilem na ta i od kilku dni czytam wasze komentarze i przegladam wasze analizy ale, ze o AT wiem niewiele to nie zabardzo rozumiem to wszystko czy moglbym prosic o tytul jakiejs dobrej ksiazki o podstawach AT ?? z gory dzieki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości