Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Vykosh napisał(a):O ile u nas zjazd mozna powiedziec ze byl zainicjowany przez szwgrow - to jak wytlumaczyc zjazd w Europie w tym samym czasie?
Vykosh napisał(a):O ile u nas zjazd mozna powiedziec ze byl zainicjowany przez szwgrow - to jak wytlumaczyc zjazd w Europie w tym samym czasie?
dinosaur napisał(a):LeM napisał(a):POSZUKIWANY PILNIE:
byczy sentyment
DLA ZNALAZCY NAGRODA!
;)
Jaka to nagroda LeM? to go może jutro poszukam...czy jak zamkniemy na 2950 to wystarczy? :)
dinosaur napisał(a):OK nie czas jeszcze mówić o nagrodzie...niemniej jednak jutro zamieniam się w POSZUKIWACZA BYCZEGO SENTYMENTU i zamierzam podchodzić pod 2950 być może tam się ukrył ten "Yeti"...
queba napisał(a):dinosaur napisał(a):OK nie czas jeszcze mówić o nagrodzie...niemniej jednak jutro zamieniam się w POSZUKIWACZA BYCZEGO SENTYMENTU i zamierzam podchodzić pod 2950 być może tam się ukrył ten "Yeti"...
wow, a jakie masz powody do tego?
2936 w pierwszej godzinie oporem, z day 2959-76 b. wazne strefa oporów, dopiero po przejściu na close day możemy mówić, lub szukać tego byczego nastroju.
Tymczasem trzymajmy sie trendu
dinosaur napisał(a):queba napisał(a):dinosaur napisał(a):OK nie czas jeszcze mówić o nagrodzie...niemniej jednak jutro zamieniam się w POSZUKIWACZA BYCZEGO SENTYMENTU i zamierzam podchodzić pod 2950 być może tam się ukrył ten "Yeti"...
wow, a jakie masz powody do tego?
2936 w pierwszej godzinie oporem, z day 2959-76 b. wazne strefa oporów, dopiero po przejściu na close day możemy mówić, lub szukać tego byczego nastroju.
Tymczasem trzymajmy sie trendu
Moja pierwotna intuicja podpowiada mi, że jutro Proletariat Panów na Sz...... może się wybrać w góry. I tak sobie pomyślałem, że może i mnie taka wycieczka dobrze by zrobiła...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości