Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Franz napisał(a):queba:
Ale wydaje sie ze grajac w srednim terminie wypadlaloby, aby te 4 warunki byly spelione. Dzieki temu kurs pojdzie w gore/doł nie kilka, ale kilkadziesiat, kilkaset punktow.
Pozdr
visioner napisał(a):tak bym to widział...
Dodatkowo dzisiaj jest rocznica rekordu na Wig'u - moze przypadek, a moze nie...
Andrzej napisał(a):Hola hola, na Twoich malunkach jest to samo :)LeM napisał(a):Tak, że gdzieś sie mylisz ;)
Pozdrawiam.
Andrzej napisał(a):Mnie MWIG40 widzi się tak jak na załączonym obrazku. To samo z SWIG80. Oooo... i w takim wypadku układanka jest bardziej strawna.
Pozdrawiam.
queba napisał(a):
Jeśli dla ciebie strawne jest wyjście w dużej różowej trójce fali 2 nad 1 to ok, ale właśnie złamałeś podstawową zasadę Eliotta. Oczywiście, zaznaczaj jak chcesz , ale mam małą prośbę. Nie neguj tego co tutaj piszą, bo scenariusze jeszcze się nie wypełniły lub nie zostały zanegowane.
Nie po to też pokazujemy kilka scenariuszy, żeby później oczekiwać od nas określenia w którą stronę pójdzie rynek. My czarodziejami nie jesteśmy i rynków nie zawracamy.To ma być wgląd co może się zdarzyć gdy...
visioner napisał(a):Andrzej napisał(a):Hola hola, na Twoich malunkach jest to samo :)LeM napisał(a):Tak, że gdzieś sie mylisz ;)
Pozdrawiam.
Konia z rzędem temu, kto się podejmie próby wytłumaczenia i rozpisania falek na eur/pln, bo dla mnie to co się tam dzieje jest zupełnie nielogiczne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość