MaciejŚmiałek napisał(a):Dziękuję chłopaki robicie mi darmową reklamę "szum medialny" - poczytajcie trochę książek na ten temat, porozmawiajcie z ludźmi od PR`u.
W wywiadzie mówię, że w 3-6 miesięcy można poznać analizę techniczną czytając książki jeśli ktoś twierdzi, że jest to nie możliwe przykro mi, że tak trudno mu się uczyć nowych rzeczy, nie dziwię się tym samym, że swoje oburzenie wylewa na forum, bo pewnie równe trudności ma w nawiązywaniu kontaktów osobistych i pozostaje mu jedynie świat internetu, gdzie może się ukryć pod pseudonimem, gdyż nic więcej sobą nie reprezentuje. Obawia się konfrontacji i odbioru w społeczeństwie.
Pozdrawiam serdecznie Maciej Śmiałek. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję porozmawiać kiedyś na żywo (Warszawa, Poznań) i wymienić doświadczenia, "wasze" są pewnie znacznie większe i chwała wam za to.
MaciejŚmiałek napisał(a):Negatywy są bardzo potrzebne, bez tego nie mógłbym się rozwijać. (naturalna kolej rzeczy)
Największą zagadką zostanie jednak to dlaczego w większości edytujecie swoje posty? po kilku minutach od opublikowania.
Pozdrawiam Maciej Śmiałek.
MaciejŚmiałek napisał(a):Pozdrawiam serdecznie Maciej Śmiałek. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję porozmawiać kiedyś na żywo (Warszawa, Poznań) i wymienić doświadczenia, "wasze" są pewnie znacznie większe i chwała wam za to.
GIELDZIARZ napisał(a):...Jak się uprzec to i w tydzien pewnie mozna sie nauczyc AT...
Powróć do Gafy, wypowiedzi dot. inwestowania
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości