Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
inwestor od lat napisał(a):UFf. Jeszcze żyję i mam się dobrze. Jestem konsekwentny. Longi utrzymane,
GIELDZIARZ napisał(a):Ja mam system ze jak jestem pewny kierunku to biore opcje za cala kase.Od marca najwieksza strata wyniola 50% najwiekszy zysk 205% a srednia strata 30% ze stratnej transakcji a zysk z zyskownej srednio 100% przy czym mam wiecej zyskownych transakcji.Chyba przy tym zostane bo ostatnio na futach mi nie idzie zawsze zamykalem jak indeks byl punkcie zwrotnym bojac sie wiekszej straty a potem zyski przechodza kolo nosa dlatego chyba zostane przy opcjach bo nie musze sie martwic o depozyt i nie popelniam bledow.Chyba ze wymysle jakas strategie na FW.
Dzis mam pozycje za 60% kapitalu bo nistety cale zlecenie nie przeszlo ale i tak juz mam 40% zysku z pozycji.
POZYCJE:
OW20L8230(100pkt)
silvestr napisał(a):a im co się stało? -7.11%!
silvestr napisał(a):a im co się stało? -7.11%!
visioner napisał(a):Spółka Immoeast w Austrii 1,1 euro, c/z <2 c.wk=0.12... Czyżby bankrut?? Ale w tej cenie to nawet masa upadłościowa jest uwzględniona...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości