Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):bono!
Obiecane 9k na DJIA
inwestor od lat napisał(a):Radzę się tak nie podniecać dzisiejszą zwałką w USA. To nie powód by jutro na otwarciu otwierać nowe "shorty", szczególnie, jeśli otworzymy się wyraźnie niżej ...
Pozdrawiam.
inwestor od lat napisał(a):Radzę się tak nie podniecać dzisiejszą zwałką w USA. To nie powód by jutro na otwarciu otwierać nowe "shorty", szczególnie, jeśli otworzymy się wyraźnie niżej ...
Pozdrawiam.
inwestor od lat napisał(a):Moje komentarze są tendencyjne. Od poniedziałkowej sesji jestem posiadaczem longów. Nie kryję się z tym. Zgoda, ale dużo Waszych opinii też jest tendencyjna! Na odległośc śmierdzi shortami. Poza tym większość zabierających tu głos nie może przekrzyczeć jednego, który ma swoje odrębne zdanie ... Macie szanse poznać jak myśli reprezentant longów. Po co Wam takie forum, gdzie wszyscy myślą tak samo. Staram się nikogo nie drażnić ... Jeśli macie rację, to zarobicie Wy, a nie ja ... i już!
Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam.
GIELDZIARZ napisał(a):Dokładnie.
Trend is your friend.
Chociaz tez sie musze przyznac ze gram na wzrosty opcjami call z tym ze tanio je kupilem wiec duzo nie strace a poza tym nie musze sie martwic o depo.
Lem
ty chyba tez siedzisz w L bo pisales ze masz L na FW40 a tak atakujesz inwestora od lat
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość