Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):LOP korbi od 11.30
esy krótkie stopy trzymać
Szachmat napisał(a):ciekawe jest porównywanie naszego rynku z Węgrami i teoria że niby spadamy przez nich.
A tymczasem: BUX -3.43% / WIG20 -7.60%.
Kowal zawinił a cygana powiesili czy nasze trupy jeszcze nie wypadly z szafy?
olaf napisał(a):wykres dla studenta
tomiy napisał(a):A ja powiem, ze nie wierze juz w dolki :( I nie sadze aby 1500 zatrzymalo to. Stawiam. ze dopiero 1200-1300 cos da, a moze nawet 1000. Kazde mocniejsze wspacie broni sie tylko przez dzien czy dwa i jest lamane jak zapalka. Tydzien bez -10% to tydzien stracony. W tym miesiacu juz 800 pkt zjechali, hoho lepiej % niz w styczniu. Sypacz ma sie dobrze i kontynuuje dzielo zniszczenia.I racje ma Szachmat, ze rynek gospodarki w dobrej kondycji jest najslabszym rynkiem na swiecie. NIezaleznie, kto, czy i jak sypie, nasze ofe sa do bani i same sie unicestwiaja (to fo TFI), a raczej unicestwiaja maluchow ktorzy jeszcze nie sprzedali akcji.
kzn napisał(a):GIELDZIARZ napisał(a):Jak juz wczoraj pisałem ......
co Ty juz nie pisales...................
Z tego co wiem nie tylko ja próbowałem L ( większość sesji siedziałem na S i z S spędzam nockę) .
Na usprawiedliwienie mogę tylko dodać że łapałem posługując się niższymi interwałami.
Najważniejsza jest psychika, dzisiejsze sesja to tylko potwierdza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości