Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
bobass napisał(a):olab
pozwoliłem sobie wykorzystać Twój wykres i dodać do niego czerwoną strzałkę
a może tu jesteśmy, to co prawda bardzo czarny scenariusz
(gdyby za punkt odniesienia przyjąć nie linie trendu
ale średnie i ich punk przecięcia)
andy napisał(a):witaj Olab
dlaczego zielone 1980 ,jest na innym poziomie niż 1980 czerwone ,czy to tylko błąd teccniczny?
pozdrawiam
andy napisał(a):dzięki OLAB, na tym wykresie wszystko jasne, na porzednim na moim ekranie niewidoczna była lewa cześć tej linii a jedynie linia czerwona wraz z czerwonymi cyframi .
widać że czas na zmianę monitora ,albo okularow .
pozdrawiam
olaf napisał(a):Abstrahując... nie sadzicie, ze wygrana McCaina byłaby nieoczekiwanym obrotem sprawy dla rynków? Wydaja mi sie, ze ew. wygrana B.Obamy jest już dyskontowana od kilku dni...
emu napisał(a): Ostatnie dni to "kupowanie wyborów", ciekawe czy jutro nastąpi sprzedawanie "faktów powyborczych"?
olab napisał(a):nie sledze tego, ale niedawno gdzies wylukalem, ze "grubasy" w USA sa za McCainem, wiec chyba nie powinno to miec negatywnego przelozenia? pozytywnego tez i bo i tak rosnie, ale moze sie myle.
fernando napisał(a):LeM,
Chyba już rozumiem. Dzisiaj do 13:40 zakończyliśmy małą 5-kę w intra, której pokonanie maksimów spowodowało duże szanse na kolejną falkę wzrostową (pomijając na razie poprzednie sesje).
Jeśli chodzi o Twoją wersję - A z wczoraj i B dzisiaj. Czy taka formacja jest możliwa, jeśli
koniec dzisiejszej falki był wyżej od wczorajszego szczytu (nie wiem czy dobrze zakładam początek fali A z Twojej wersji?)?
dzięki.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości