Dostałem propozycje uczestnictwa w szkoleniu organizowanym przez SII.
Trójmiejski Oddział SII zaprasza na szkolenie dotyczące psychologii inwestowania pod tytułem "Demoniczny Rynek vs Niewidomy Inwestor, czyli mentalna walka o wpływy".
Szkolenie poprowadzi p. Mikołaj Rylski - zawodowy inwestor, trener strategii inwestycyjnych, uczeń mistrza świata w inwestowaniu - Roberta Minera.
Szkolenie odbędzie się w poniedziałek 15 grudnia o godz. 18:30 w budynku Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie, ul. Armii Krajowej 101 (sala nr 118).
Udział w spotkaniu jest bezpłatny i każdy może wziąć w nim udział.
Z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc osoby zainteresowane prosimy o potwierdzenie uczestnictwa na adres: informacje@sii-trojmiasto.pl. Ewentualne pytania również można kierować na ten adres.
Przed szkoleniem o godz.18:00 odbędzie się spotkanie Walne Zebranie Trójmiejskiego Oddziału SII celem wyboru nowej Rady Oddziału. Zapraszamy wszystkich członków Stowarzyszenia.
Pozdrawiamy i do zobaczenia
Trójmiejski Oddział SII
I pytanie co sądzicie o Minerze bo mi on zalatuje trochę akwizycją, ponad to gdzieś czytałem dość krytyczne recenzje jego szkoleń. Po drugie co oznacza stwierdzenie
"trener strategii inwestycyjnych, uczeń mistrza świata w inwestowaniu - Roberta Minera."
bo mnie gryzie stwierdzenie trener strategii inwestycyjnych. Może ktoś zna Pana Mikołaja Rylskiego. No i po trzecie jako, że szkolenie jest bezpłatne i dla każdego chętnego to chciałem i was zaprosić.