po 16 sierpnia

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

po 16 sierpnia

Postprzez queba » 2006-08-16, 23:19

wybaczcie, ale ta nudna sesja sprowadzila mnie do parteru i musialem ja odespac/. na wykresie widacrgr i z dzisiejszej sesji powrot do lini szyi, zamkniecie pod nia.
Na fw20kont i w20 numeracja falek oraz winowajce zatrzymania dzisiejszych wzrostow :).

nic wiecej nie napisze bo nie wiem o co biega. manipulacja na calego. wystarczy poprzegladac fora dot. inwestowania. nie tylko my to widzimy. sa tez inni, ktorzy zwracaja na to uwage.
teraz to teleturniej podwojnego wyboru. jeden z nich bedzie prawidlowy.

Ja czekam na podkrecenie lopu. my nie wiemy, ale oni wiedza i beda sie pakowac.
zlodzieje i bandyty!!!
zycze sobie i wam cierpliwosci.
pozdr
Załączniki
w20.png
fw20kont.png
rgr.png
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Postprzez olab » 2006-08-17, 07:37

witam. Indeks i kontrakty s? w ciekawym miejscu. Na wykresie intra fw2intra1 fala 4 dosz?a do poziomu 1, a na swiecach nawet j? naruszy?a. W zwi?zku z tym, uwa?am, ?e ?eby zachowaŠ numeracjŕ futy na close pierwszej godz. nie mog? byŠ powy?ej fali 1. W innym przypadku trzeba bŕdzie zmieniŠ za?o?enia i uznaŠ numeracjŕ alternatywn? (w nawiasie) tj. ?e zaczynamy wzrostow? falŕ 3 w 5, lub przyj?Š za?o?enie z wykresu Lema (jesteÂmy w korekcyjnej 2 spadkowej 3). Bardziej prawdopodobne wydaje siŕ oznaczenie alternatywne, przypominaj?ce zachowanie indeksˇw zachodnich (np.wykres Daxa w innym poÂcie), gdy? obecne zachowanie rynku nie pasuje do spadkowej trˇjki, ktˇra nie powinna pozostawiaŠ z?udze˝, gdzie siŕ znajdujemy (chyba, ?e jest to cisza przed burz? (numeracja Lema), ale w tym przypadku spadki powinny zacz?Š siŕ ju? dziÂ). Do prowzrostowej alternaywnej numeracji nie pasuj? natomiast obroty, ktˇre powinny wielkoÂci? potwierdzaŠ wzrosty. Ale to wina "p?ytkoÂci" naszego rynku, gdzie czŕsto solidne wzrosty zaczynaj? siŕ ma?ymi obrotami. pozdr
olab

Dołączenie: 2006-06-09, 14:47

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość