Spadnie czy nie spadnie w tygodniu kończącym kwiecień ? Żółwiu od przeszło dwóch miesiecy na longu: viewtopic.php?f=13&t=5005
Zapraszam do komentowania poniedziałkowych wydarzen.
zdrówka
Topix
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):tak, trza siedzieć, dobrałem po 27. Trzeba być odważnym. Wszystko idzie przez enter, albo przez ament jak kto woli. Życie to ciągła selkcja, tak jak na rampie. chcę zarobić albo do komory. Najgorsza jest przeciętność, przeciętne urodzenie, przeciętne życie i kartonowa trumna....
matseus napisał(a):pobrałem małe el po 34 i małe el na kgh. Zobaczymy.
Bez stopów. Profesjonalizm polega na ich braku.
Darot napisał(a):matseus napisał(a):pobrałem małe el po 34 i małe el na kgh. Zobaczymy.
Bez stopów. Profesjonalizm polega na ich braku.
KGHM po spadku zrobił abc korektę ( wykres dzienny ) więc L trochę ryzykowne bo np. może teraz iść fala 3/c na dół
karnak napisał(a):Rynek w takim miejscu, że mało kto wie w którą stronę pójdzie dalej, nikt się nie wychyla z prognozami.
topix napisał(a):matseus napisał(a):tak, trza siedzieć, dobrałem po 27. Trzeba być odważnym. Wszystko idzie przez enter, albo przez ament jak kto woli. Życie to ciągła selkcja, tak jak na rampie. chcę zarobić albo do komory. Najgorsza jest przeciętność, przeciętne urodzenie, przeciętne życie i kartonowa trumna....
Fantazja tak, ale ;) Trudno opierać egzystencję na dochodach o charakterze spekulacyjnym (i to przez całe życie). Przy odrobinie niefarta bez stopów może nie zostać depo na kartonową trumnę ;)
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość