Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):andy napisał(a):Karnak jeśli chodzi o wygląd fali E to dodam jeszcze ,że może być TZ, oraz jako fala płaska ., , tyle ELLIOTT, , masz prawo wyboru ,a jak zagrasz to Twoja sprawa , jedna wersja będzie prawdziwa drogą eliminacji i zastosowania innych technik.
Dobrze by było, jakby taki eliotowiec na żywo (on line ) pokazał pod to wejście w pozycję, bo przed faktem to takie gdybanie, a po fakcie to się nie liczy, bo już każdy wie.
matseus napisał(a):byli w domach maklerskich online, jak wiemy nie obyło się bez kompromitacji.
topix napisał(a):matseus napisał(a):byli w domach maklerskich online, jak wiemy nie obyło się bez kompromitacji.
To nie nauka, to sztuka :) a Elliott w interwałach tickowych to jakaś abstrakcja ;)
zdrówka
Topix
jacek2978 napisał(a):zielen kolor nadziei
kiedy wychodzic z pkn panowie?
matseus napisał(a):jacek2978 napisał(a):zielen kolor nadziei
kiedy wychodzic z pkn panowie?
Ja kiedyś próbowałem na tym grać na krótkiej, jak pociągnęli na dywergencji negatywnej do góry, to trwało z pół roku, nie tykam tego, bo można wszystko stracić. Panie Jacku co Pan tak z tym PKNem? Jeździ Pan na co dzień czołgiem?
matseus napisał(a):a w którą stronę te koniki?
matseus napisał(a):a w którą stronę te koniki? Momy tam trójkąt, zależy, czy ta dzisiejsza próba wybicia to fałszywka? Tego nie wiem. Ja poczekałbym do jutra, gdyby nic się nie działo.
jacek2978 napisał(a):matseus napisał(a):a w którą stronę te koniki? Momy tam trójkąt, zależy, czy ta dzisiejsza próba wybicia to fałszywka? Tego nie wiem. Ja poczekałbym do jutra, gdyby nic się nie działo.
dzieki za wskazowki
matseus napisał(a):jacek2978 napisał(a):matseus napisał(a):a w którą stronę te koniki? Momy tam trójkąt, zależy, czy ta dzisiejsza próba wybicia to fałszywka? Tego nie wiem. Ja poczekałbym do jutra, gdyby nic się nie działo.
dzieki za wskazowki
jak lubisz szybki zysk i szybkie dziewczyny to zamykaj i idź się zabaw:)
matseus napisał(a):Topix grasz na wzrost?
topix napisał(a):Wyspa odwrotu w okolicach dołków - bardzo silny sygnał K. Istotna jest dzisiejsza luka, która dla kontynuacji wzrostów nie powinna zostać zamknięta.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości