Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
matseus napisał(a):luka bazuka
matseus napisał(a):A właśnie Topix z aptekarską dokładnośćią do kilku punktów podał nam dwa bezbłędne sygnały, a gdy ktoś miał cierpliwość to i trzeci był zgodny z kierunkiem rynku.
matseus napisał(a):Stąd mimo, że miesiąc się nie zakończył proponuję, by tytuł analityka miesiąca czerwca przypadła właśnie koledze topixowi.
prezes102 napisał(a):Widzę, że się Byczki podjarały, a tu ewidentnie podbitka robiona jest, by Leszcz wypuścił z ręki szorty.
Jestem przekonany, że do końca tygodnia będziemy poniżej 1 700 i to grubo! A teraz jest okazja, by krótkoterminowo pobawić się DT. Ja nic nie robię. Czekam na kontynuację trendu. Z AT - dziś pada sygnał SELL na TRIX. Stara dobra szkoła wskazuje, by nie próbować na tym sygnale podbierać ani jednego lonżka.
Padaka będzie, cierpliwości. Kto zarobił na eL, graty! Ale to ryzykowne gierki są.
Matseus, bądź rozsądny. Popatrz na wykres i pomyśl chwilę. Jesteśmy nad przepaścią.
pw82 napisał(a):prezes102 napisał(a):Widzę, że się Byczki podjarały, a tu ewidentnie podbitka robiona jest, by Leszcz wypuścił z ręki szorty.
Jestem przekonany, że do końca tygodnia będziemy poniżej 1 700 i to grubo! A teraz jest okazja, by krótkoterminowo pobawić się DT. Ja nic nie robię. Czekam na kontynuację trendu. Z AT - dziś pada sygnał SELL na TRIX. Stara dobra szkoła wskazuje, by nie próbować na tym sygnale podbierać ani jednego lonżka.
Padaka będzie, cierpliwości. Kto zarobił na eL, graty! Ale to ryzykowne gierki są.
Matseus, bądź rozsądny. Popatrz na wykres i pomyśl chwilę. Jesteśmy nad przepaścią.
Czemu nad przepascia? Jestesmy w takim miejsu ze moze byc zarowno wodospad jak i wieksza korekta w gore, naprawde wykres nie jest jednoznaczny, a ty czemu jestes s taki pewien? Z czego wnioskujesz ze to przepasc?
prezes102 napisał(a):Widzę, że się Byczki podjarały, a tu ewidentnie podbitka robiona jest, by Leszcz wypuścił z ręki szorty.
andy napisał(a):panowie spokojnie , jeżeli to fala E to ZZ lub DZ, lub TR, narazie jesteśmy w podfali c
andy napisał(a):Karnak jeśli chodzi o wygląd fali E to dodam jeszcze ,że może być TZ, oraz jako fala płaska ., , tyle ELLIOTT, , masz prawo wyboru ,a jak zagrasz to Twoja sprawa , jedna wersja będzie prawdziwa drogą eliminacji i zastosowania innych technik.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości