Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
andy napisał(a):Skipper ,cenzurę już przerabialiśmy, czy zostałeś imiennie obrażony, bo ja nie czuję się obrażony ,mam swoje techniki i doświadczenie ,a to o czym pisze Sniffer to widocznie chce oczarować pozostałych inwestorów ,lub po prostu lubi pisać o róznych truizmach ,wolno Mu dopóki imiennie nikogo nie obraża- wszak mamy wolny kraj.
Skipper napisał(a):znowu jakieś personalne wysrywy , ja nie będe na te gówniarskie zaczepki odpowiadał .
Topix , kolega aż prosi o bana - niech idzie na bankiera ze swoją Twórczością
Skipper napisał(a):znowu jakieś personalne wysrywy , ja nie będe na te gówniarskie zaczepki odpowiadał .
Topix , kolega aż prosi o bana - niech idzie na bankiera ze swoją Twórczością
andy napisał(a):Sniffer, ten pogardzany Elliott wyznaczył mi wczoraj zasięg 2235-37-38, było 2236 przypadek?
andy napisał(a):Sniffer, ten pogardzany Elliott wyznaczył mi wczoraj zasięg 2235-37-38, było 2236 przypadek?
argentarius napisał(a):
Zastanawia mnie to co powiedział snifer, że Eliot umarł w biedzie a największy spec od eliota Prechter ciągle sie myli. Chcę zaznaczyć, że nie znam się na eliocie, ale skoro to jest prawda co napisał snifer, to jak wytłumaczycie ten fenomen. Fenomen taki, że największe guru od eliota, nie zarabiają eliotem. Ja jestem w życiu praktykiem i byłoby przyjemnie wiedzieć, że jakiś tam mój mentor, którego metodę stosuję dorobił się na tej metodzie. Nie przyjmujcie tego jako ataku, po prostu się pytam. Być, może, że eliot działa jakoś wyrywkowo, albo coś innego, ale w praktyce największe guru nie zarabiają? Jeśli to co napisał snifer o Eliocie i Prechterze jest prawdą.
andy napisał(a):Sniffer, bardzo się cieszę że tak Ci wyznaczył Elliott , szkoda tylko że nie podałeś rozpiski na forum , można by było zweryfikować - ale chętnie zobaczę.,,-gdybyś uważnie czytał wczorajsze posty to może byś się doczytał.
a propo weryfikacji ,może ,powołamy komisję weryfikacyjną ,a najlepiej śledczą?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości