Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Przed 16 taka ma być fala, że Miśka wysadzi razem z jego Skami!!! Nie ma szans na tak niskie close. Ja czuję ten rynek najlepiej, więc...
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):Przed 16 taka ma być fala, że Miśka wysadzi razem z jego Skami!!! Nie ma szans na tak niskie close. Ja czuję ten rynek najlepiej, więc...
dokladnie bedzie petarda mamy tak mocny rynek ze przy malym nakladzie spokojnie zjada do 2180
ryztyz napisał(a):zargo napisał(a):ryztyz napisał(a):Rzadko sie zdarzaja dwa takie same piatki...
I to pod rzad.
Fakt ze slabosc rynku znowu poraza.Czuje szwindel
Masz coś konkretnie na myśli?
Ze pod koniec albo w ostatniej godzinie zobaczymy przebudzenie i petarde w gore by wykiwac wszystkich grajacych na spadki
Skipper napisał(a):Ten rynek jest taki P***ny ze mam dość , spadki z opóźnieniem dwu dniowym w stosunku do EEM.
KGH świetne wyniki a kurs nurkuje -5% ale czego się nie robi pod wychodzącego grubasa.
jacek2978 napisał(a):Skipper napisał(a):Ten rynek jest taki P***ny ze mam dość , spadki z opóźnieniem dwu dniowym w stosunku do EEM.
KGH świetne wyniki a kurs nurkuje -5% ale czego się nie robi pod wychodzącego grubasa.
spokojnie to dopiero poczatek slabosci Bedzie jeszcze nizej
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości