Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):Nowy dzien nowe rozdanie...
Bardzo ciekawy dzien bedzie na koniec tygodnia i powinnismy zobaczyc walke kupujacuch ze sprzedajacymi. Kazdy ma szanse
L zamkniete
To otwarcie i wczorajszy fix koncowy zaskakujaco slabe co kaze sadzic ze kupujacym chyba brakuje kasy
prezes102 napisał(a):
I dołożyłem CDR, szansa na wyjęcie kilka tys. w kilka dni.
Sniffer, wybacz...
argentarius napisał(a):prezes102 napisał(a):
I dołożyłem CDR, szansa na wyjęcie kilka tys. w kilka dni.
Sniffer, wybacz...
Wiesz prezes! To chyba nie jest głupie z tym CDR, sam się zastanawiam, nad kupnem, mam sygnał na L , mówię poważnie. Moje sygnały są przefiltrowane z wysokim prawdopodobieństwem sukcesu. Teoretycznie mam sygnał kupna na CDR, a psychologicznie się boję tego waloru. Na FW20 jestem bez pozycji, bo nie wiem jak grać, skłaniam się ku S, ale nie mam dobrego punktu wejscia. Za to mam kokosy na S Fkghu18. Ale dzisiaj sypią tym walorem. Chyba jednak kupię ten CDR, nie wiem jednak czy dzisiaj, może ciut niżej?
prezes102 napisał(a):
Tanio to już było, teraz musisz gonić pociąg! Sniffer rysuje jakieś tam spadki, ale bez pokrycia. A tu papier silny, jak TUR!
prezes102 napisał(a):I jeszcze L po 15!
jacek2978 napisał(a):lecimy w przepasc Trzymac S i zarabiac z stopp ....
ryztyz napisał(a):Rzadko sie zdarzaja dwa takie same piatki...
I to pod rzad.
Czuje szwindel
prezes102 napisał(a):Prawe ramię oRGR prawie gotowe, to jedziemy?
zargo napisał(a):ryztyz napisał(a):Rzadko sie zdarzaja dwa takie same piatki...
I to pod rzad.
Fakt ze slabosc rynku znowu poraza.Czuje szwindel
Masz coś konkretnie na myśli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości