Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Może to zrobione abc w 4? Okaże się jak zwykle za jakiś czas
irtek62 napisał(a):+5 dołożyłem,,, nowicjusz ten twój super czwartek pasi mi jak cholera...
podsumujmy dzień bo zaraz opuszczę +3+5+11+3+5 razem 27 pkt skalując...a trzymajac swing od 2220 do 2200 dałoby 20pkt pod warunkiem ze ktoś ma nerwy ze stali...
tak wogóle to zastanawiam sie czy jest takie określenie jak TUP...bo z TUK-iem to sie spotkałem ...
irtek62 napisał(a):+5 dołożyłem,,, nowicjusz ten twój super czwartek pasi mi jak cholera...
podsumujmy dzień bo zaraz opuszczę +3+5+11+3+5 razem 27 pkt skalując...a trzymajac swing od 2220 do 2200 dałoby 20pkt pod warunkiem ze ktoś ma nerwy ze stali...
tak wogóle to zastanawiam sie czy jest takie określenie jak TUP...bo z TUK-iem to sie spotkałem ...
Ole napisał(a):irtek62 napisał(a):+5 dołożyłem,,, nowicjusz ten twój super czwartek pasi mi jak cholera...
Piekny wynik, gratulacje
irtek62 napisał(a):andy dzieki za te TUP...werja pod L....
jade na L tak jak pisałem ze odkupię...
andy napisał(a):też mi się podoba z tym że mam korektę a-3;b-3;c-5, dla wersji niedźwiedziej szczytem 2221
Ole napisał(a):andy napisał(a):też mi się podoba z tym że mam korektę a-3;b-3;c-5, dla wersji niedźwiedziej szczytem 2221
Jest taka wersja (dla mnie nie jest to wariant podstawowy), że teraz może być fala do 1970. Miałem (mam?) nadzieję, że wcześniej zostanie zaliczone 2230-2250.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości