Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
irtek62 napisał(a):2217x2 puk...nie przeszło wiec S
andy moje gratulacje że tak zagrałeś z +1 czy tam +2...moje pisanie nie poszło na marne....sam teraz juz zastosowałem ten manerw czyli zdrowy rozsądek ..nasze postzreganie i przewidywania co do ruchów dość czesto prowadzą do pomyłek...
nowicjusz napisał(a):Dzisiaj superczwartek. Dowiemy się które pół dnia dłuższe.
Może to dziwne ale myślę że dzisiaj spadniemy
irtek62 napisał(a):no to mamy komplet od 155...ciekawe czy byk dociągnie powyzej 223x...ja ponownie łapię S licząc że byk ma juz dość....
wejście teraz powyzej 2220 moze byc pułapką na byka...andy wczoraj cos pisał ze L po 2221 ...dla mnie to teraz okazja na S a L bym nie tykał...
irtek62 napisał(a):andy na 214 kolejne zatrzymanie na fibonie wiec ja pozbyłe sie S skalpowanie nie jest łatwe....
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):andy na 214 kolejne zatrzymanie na fibonie wiec ja pozbyłe sie S skalpowanie nie jest łatwe....
w sumie nie ważne czy się gra z trendem czy przeciw aby wynik był satysfakcjonujący
irtek62 napisał(a):andy na 214 kolejne zatrzymanie na fibonie wiec ja pozbyłe sie S skalpowanie nie jest łatwe....
nie bede miał problemu z odkupieniem ale jakby ta 5 w tym od 2155 miała sie tylko 3 falkami??? moze zrobią TUK..a///trza byc cierpilwym na tym polowaniu..
irtek62 napisał(a):seven TUK to dla mnie trójkąt ukośny końcowy nie TUP..co znaczy Trójkąt ukośny poczatkowy....gdzie ty widziałeś TUK-a bo jesli tak to oznacza ze to koniec na wzrosty...może myle pojecia wiec uzgodnijmy co masz na myśli TUK i gdzie go widziałeś..
S ke odkupiłem....
irtek62 napisał(a):byczki co tak cicho siedzicie,,,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości