Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):Trzymać L na usd/PLN idziemy na szczyty
Na bananie tylko S powolne opadanie kierunek 1750
irtek62 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Już myślałem że stracę ale wygas to wygas 2166 przed nami :).
Ale skonsolidowali. Nie zdziwię się jak dojdą do 2150
Lol
nowicjusz marzenia to piekna sprawa ale wygas ma swoje prawa...tu konczy sie gra a ważne sa rozliczenia i taka zwałka o jakiej piszesz może dopiero się stać ale na nowej serii po niedzieli..dziś sądzę że poziom 2200 dla wig20 mało prawdopodobny wiec seria U tez m oze mieć koniec 2190-5 a wig 20 zamyka sie na zblizomym poziomie to wdety patrzac od strony opcji seria I około 3030 opcji traci zarabia 615 seria U około 3230 traci zarabia 570..wiec rachunek sam za siebie podpowiada gdzie zamknąć na koniec dnia....
zobacz sam że seria U i wig20 chodzą teraz na tym samym poziomie...
rubik napisał(a):jacek2978 napisał(a):Trzymać L na usd/PLN idziemy na szczyty
Na bananie tylko S powolne opadanie kierunek 1750
dużo tych eL już masz?
nowicjusz napisał(a):irtek62 napisał(a):nowicjusz napisał(a):Już myślałem że stracę ale wygas to wygas 2166 przed nami :).
Ale skonsolidowali. Nie zdziwię się jak dojdą do 2150
Lol
nowicjusz marzenia to piekna sprawa ale wygas ma swoje prawa...tu konczy sie gra a ważne sa rozliczenia i taka zwałka o jakiej piszesz może dopiero się stać ale na nowej serii po niedzieli..dziś sądzę że poziom 2200 dla wig20 mało prawdopodobny wiec seria U tez m oze mieć koniec 2190-5 a wig 20 zamyka sie na zblizomym poziomie to wdety patrzac od strony opcji seria I około 3030 opcji traci zarabia 615 seria U około 3230 traci zarabia 570..wiec rachunek sam za siebie podpowiada gdzie zamknąć na koniec dnia....
zobacz sam że seria U i wig20 chodzą teraz na tym samym poziomie...
Już jest 2181...
Zastanawiałem się żeby przełożyć S na L ale tak naprawdę dlaczego miałoby rosnąć skoro cały czas spada
rubik napisał(a):seven, Twoje opcje do piachu idą jednak
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):seven, Twoje opcje do piachu idą jednak
trzeba było zagrać czerwone nie zielone ale z ruletką tak jest
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):seven, Twoje opcje do piachu idą jednak
trzeba było zagrać czerwone nie zielone ale z ruletką tak jest
w ruletce są czerwone i czarne, nie ma zielonych
jacek2978 napisał(a):Co się dzieje z złotym masakra
nowicjusz napisał(a):Strategia na dzisiaj na serii U
Ski od 2191 mam już trzymane do końca sesji
na seri Z elki od 2 176.
Na serii u zakładam że dojdzie do 2 166
Albo lepiej.Stop 2199.
Jeszcze jedno pewnie tak do 3:00 będą podwyższać żeby ubrać jak najwięcej. Takie mam wrażenie
Wersja alternatywna przebicie 2199 serii U to zamknięcie w okolicach 2240 wątpie ale jakby co jestem przygotowany żeby odwrócić.
rubik napisał(a):jacek2978 napisał(a):Co się dzieje z złotym masakra
frank po zł znowu
7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):jacek2978 napisał(a):Co się dzieje z złotym masakra
frank po zł znowu
3 października wyro tsue
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):rubik napisał(a):jacek2978 napisał(a):Co się dzieje z złotym masakra
frank po zł znowu
3 października wyro tsue
skąd wiesz? miało być 26 IX a potem słyszałem coś o przełomie X i XI...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości