Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
7777777777777 napisał(a):sytuacja się klaruje ale pomiędzy 2150 a 2200 nadal ziemia niczyja
jak wyjdą nad 2200 to spodziewać się trzeba szybkiego 2220 a w konsekwencji potwierdzenia impulsu i zaliczenia 2250
później już tylko korekcyjny spadek a o poziomach poniżej 2000 to trzeba zapomnieć na lata
andy napisał(a):Seven, typowe dla byka , u mnie przeważa niedżwiedz ,dlatego łatwiej mi wchodzić w eski, ważne żeby cały czas pamiętać o tych swoich ograniczeniach bo one faktycznie przeszkadzają w tej grze bo nie stawia się tutaj orzechów a realne pieniądze.
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):jestem na małym s-2188, ze stopem mentalnym
andy Ty grasz na kilka ptk jak irtek ?
nowicjusz napisał(a):Dzisiaj chyba przywitamy 2 200 a od poniedziałku spadki
andy napisał(a):Irtek tak jak pisałem stop mentalny to dla mnie było zamknięcie pozycji kiedy na wykresie 3min liniowym zobaczyłem podwójne dno i wyjście ponad 2184 to zamknąłem po2186, przytuliłem tylko 2pkt.,ale zgodnie z Twoją zasadą =musi być zysk.
irtek62 napisał(a):andy a juz myslałem że moje pisanie idzie na marne...bravo za konsekwencję..ja siedze na L od 89 i tez sie zabezpieczyłem na wypadek zwałki ...oczekuje ze 2197 -2200 zobaczymy dziś...
irtek62 napisał(a):TP dostałem (2197) a czy pójda wyżej to jak dla mnie nie ma na dziś wiekszego znaczenia...teraz spokojnie zamykam notowania aby nie kusiło i mozna wstawiac pifko do lodówki...chociaz upałów nie ma ale zawsze lekko schodzone lepiej smakuje....hey.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości