Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
jacek2978 napisał(a):pewniak jest para usd/pln ona daje codzieniie zarobic na L sporo jutro kolejne nowe szczyty kierunek 4,30 sie zbliza
rubik napisał(a):ale agresywnie naganiasz na tego dolara...
nowicjusz napisał(a):Może być wręcz eksplozja wzrostu wartości złotego wobec wszystkich walut Jeśli okaże się że Wyrok jest korzystny dla banków.
rubik napisał(a):nowicjusz napisał(a):Może być wręcz eksplozja wzrostu wartości złotego wobec wszystkich walut Jeśli okaże się że Wyrok jest korzystny dla banków.
Nie ma takiej opcji (mam nadzieję). Trochę TSUE by się ośmieszyło gdyby orzekli inaczej niż wypowiedział się ich rzecznik kilka miesięcy temu.
nowicjusz napisał(a):Poza tym mam wrażenie że nasz banan kieruje się w stronę 2600 .....
andy napisał(a):jestem na małym s-2188, ze stopem mentalnym
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):jestem na małym s-2188, ze stopem mentalnym
andy Ty grasz na kilka ptk jak irtek ?
andy napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):jestem na małym s-2188, ze stopem mentalnym
andy Ty grasz na kilka ptk jak irtek ?
Seven ,priorytet to swingi,ale przy konsolidacjach /prostokąt ,tr/,łapię po parę-paręnaście pkt.,często kiedy siedzę przed kompem stosuję wtedy stop mentalny.obecnie ponownie jestem na małym s ,ale palec na enter z odwróceniem na l powyżej2198
andy napisał(a):Seven ponieważ na 2197-99-02 występuje silna strefa oporowa ,więc odwrotka na l2203 / ewentualna strata do akceptacji/
7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Seven ponieważ na 2197-99-02 występuje silna strefa oporowa ,więc odwrotka na l2203 / ewentualna strata do akceptacji/
jasne tylko trzeba mieć psychę w skali od 1-10 powyżej 9 aby tak zagrać
andy napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Seven ponieważ na 2197-99-02 występuje silna strefa oporowa ,więc odwrotka na l2203 / ewentualna strata do akceptacji/
jasne tylko trzeba mieć psychę w skali od 1-10 powyżej 9 aby tak zagrać
w tej grze nauczyłem się akceptować straty, /wg mnie to jest najtrudniejsze bo nikt z nas nie lubi przegrywać/i ,,jeść małą łyżeczką ,a nie chochlą,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości