Ole napisał(a):Byki trzymają kciuki za powodzenie misiów
Ole ktoś nam musi kasę na rachunku pomnażać lepiej aby to nie były przyjacielskie miśki
Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):Byki trzymają kciuki za powodzenie misiów
andy napisał(a):no i doopa
irtek62 napisał(a):andy napisał(a):no i doopa
andy pamietaj o +1 i wtedy żadnej dooopy nie bedzie...
Ole napisał(a):I tego, póki co, się trzymam. Jeśli to pierwszy impuls w fali 3, to korekta nie powinna być głęboka. Mogła się już zakończyć.
Mamy pełzająca hossę.
Jeśli to rzeczywiście fala 3 (czyli teraz 3 w 1 w 3) to z S trzeba uważać.
Ole napisał(a):Na 2225 jest opór.
później 2260 i 2290
w tej fazie rynku będę chyba stosował zasadę: bierz L, siedź na d... i nie bądź za chytry
irtek62 napisał(a):nie straszcie m,iśka...
7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):nie straszcie m,iśka...
przywalą ze dwa tygodnie po 100 ptk to miś sam się wystraszy
irtek62 napisał(a):7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):nie straszcie m,iśka...
ja tam S sie nie boję...wziołem i juz mam na plus...a ci co L brali cicho siedzą....
irtek62 napisał(a):7777777777777 napisał(a):irtek62 napisał(a):nie straszcie m,iśka...
ja tam S sie nie boję...wziołem i juz mam na plus...a ci co L brali cicho siedzą....
Ole napisał(a):Wydaje mi się, że będzie gotowanie misia na małym ogniu, zgodnie z zasadą, że nadzieja umiera ostatnia
Ole napisał(a):Ciekawe kiedy na pierwszych stronach gazet pojawia się tytuły o hossie i na jakim poziomie wtedy będziemy.
I czy dołączy się ulica.
Legendarna, autentyczna scena z początków giełdy: przychodzi facet do biura z reklamówką pełna kasy.
- poproszę za wszystko Universal
- czy ma pan już rachunek?
- ja bez rachunku poproszę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości