Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
7777777777777 napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):irtek62 napisał(a):a co jesli teraz kor a=c ja odkupiłem S.....
jestem za
nie mam nic przeciw tylko pod 2180 nie zaglądać
oby wam się udało bo jak patrze na macd z h4 a przez 27 lat napatrzyłem się na ten wskaźnik to prędzej 2220 przetestują niż pod 2180 zajrzą
andy napisał(a):harmonia 2227:pierwsze S-2218
7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):Ciekawe kiedy na pierwszych stronach gazet pojawia się tytuły o hossie i na jakim poziomie wtedy będziemy.
I czy dołączy się ulica.
Legendarna, autentyczna scena z początków giełdy: przychodzi facet do biura z reklamówką pełna kasy.
- poproszę za wszystko Universal
- czy ma pan już rachunek?
- ja bez rachunku poproszę.
hossa to trwa już 11 lat tylko u nas taka cieniutka ale teraz 7 lat tłustych nadchodzi
za 5 tygodni realne pieniądze popłyną z PPK zaczniemy bal dopóki wig nie dotrze do minimum 126000 ptk
rubik napisał(a):7777777777777 napisał(a):Ole napisał(a):Ciekawe kiedy na pierwszych stronach gazet pojawia się tytuły o hossie i na jakim poziomie wtedy będziemy.
I czy dołączy się ulica.
Legendarna, autentyczna scena z początków giełdy: przychodzi facet do biura z reklamówką pełna kasy.
- poproszę za wszystko Universal
- czy ma pan już rachunek?
- ja bez rachunku poproszę.
hossa to trwa już 11 lat tylko u nas taka cieniutka ale teraz 7 lat tłustych nadchodzi
za 5 tygodni realne pieniądze popłyną z PPK zaczniemy bal dopóki wig nie dotrze do minimum 126000 ptk
Wczoraj gadałem o PPK z naszą kadrową, mówi, że każdego dnia dostaje więcej rezygnacji z PPK niż poprzedniego. A mamy czas na rezygnację chyba do końca listopada, jeszcze sporo czasu.
Robi napisał(a):777777777777, jak chcieli ludzi ubrać w OFE to każdy dzień były reklamy z palmami i leżakami, OFE nie ma, piniendzy wpłaconych nie ma, są palmy i leżaki a polscy emeryci dalej w kolejkach u lekarzy i w aptekach, nikt z elementarnym pojęciem nie nabierze się ponownie
prezes102 napisał(a):Kosa, chyba 60 lat, a nie 50 lat? Z tymi PPK to przekręt, jak dzisiejsze L.
U mnie dalej S, mnie nie nabiorą na te balonowe podrygi!
7777777777777 napisał(a):prezes102 napisał(a):Kosa, chyba 60 lat, a nie 50 lat? Z tymi PPK to przekręt, jak dzisiejsze L.
60 lat mam 50 w tym roku
dzisiejsze L to w połowie ruchu nawet nie jest
. Coś mi źle weszłoprezes102 napisał(a):7777777777777 napisał(a):prezes102 napisał(a):Kosa, chyba 60 lat, a nie 50 lat? Z tymi PPK to przekręt, jak dzisiejsze L.
60 lat mam 50 w tym roku
dzisiejsze L to w połowie ruchu nawet nie jest
Jasne, już słabną, trwa pakowanie Leszcza. Nie wiem pod co, chyba pod koniec miesiąca może albo to śmiszne ppk.
Prezes z rynkiem się nie dyskutuje bo można za to sporo stracić czasu i pieniędzy zanim trend się odwróci
Kupuje się, jak jest tanio. Patrz na jsw, jak śmiecia znowu leją.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości