Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
LeM napisał(a):juz mam
Nie ten stopie˝ fal postaram siŕ wkleiŠ wykres ale wersja 30 dniowa faststona mi sie sko˝czy?a i muszem se Âci?gn?ŠViking napisał(a):gerhard napisał(a):A ja twierdzŕ ?e zrobimy 5 ma?ych falek na dˇ? ko˝cz?c korekte p?aska nieregularn? jako 2 Znaczy siŕ 1 i 2 juz chyba s?
a co wtedy z klinem Lema?
ostatnio same 3 i z tym sie trzeba zgodziŠ(by?a ewentualnoŠ ?e przed gleb? teraz 4 w klinie mieliÂmy juz robiŠ 5 w 5 o czym wspomnia? gueba i ja te? dopuszcza?em tak? mozliwoÂc ale wysz?a z tego kupa) oznaczenie LEMA czyli przed nami 5 w 5 na swiecowym przekroczenie gˇrnego cienia ale cˇz na 99% klin ko˝cowy a potem wielkie booooomViking napisał(a):mo?e jeszcze oznacz fale wg ciebie na tym wykresiku
Viking napisał(a):LEM - przeklejam posta z wczeÂniejszych komentarzy, bo pewnie nie zauwazy?eÂ:LeM napisał(a):juz mam
Dziŕki Lem za wykresik. Wiem, ?e z mojej strony mo?e to bŕdzie rozpusta, ale mo?e masz wykresik 30-min z oznaczonymi wszystkimi mini-falkami od do?ka z 17 maja?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości