Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Lucek napisał(a):skippy napisał(a):Tak to widzŕ i ja te? nie rozumiem z?oÂliwoÂci.
Czy to moja wina, ?e ludzie myl? z?oÂliwoŠ z ironi??
Lucek napisał(a):LeM napisał(a):Lu jeszcze jakby napisa? ktˇre przeciŕcia i jakiej linii daj? sygna?y L i S to by?oby cudownie. Chodzi mi przede wszystkim o 60 min bo na EOD masz zaznaczone.
Poza tym EOD nie wyglada zachecajaco z punktu widzenia zyskownoÂci systemu, przynajmniej jesli chodzi o okres pokazany na wykresie. Zak?adam ?e pozycja jest zajmowania na otwarciu nastŕpnej Âwieczki po sygnale. Inaczej na EOD sie chyba nie da. Jaki komentarz do tej obserwacji? Jak sobie z tym radzisz?
Ja sobie wcale z tym nie radzŕ. Przecie? od roku nie gram wg EOD, a przynajmniej od skokowego wzrostu LOP. O tym mˇwilem wiele razy na mIRCu.
Podobnie jak o tym, ze gram na niskim interwale. Prˇbowa?em na 3' ale ostatecznie zosta?em na wykresie 5'. Dodatkowo spogl?dam na wykres 15'.
Patrz?c na wykres 5' widzŕ zachowanie kursu jednoczesnie na 10' i na 20'.
Obserwacja wykresu 15' pozwala jednoczesnie odczytywaŠ 30' i 60'.
JeÂli chodzi o metody zajmowania pozycji wg B-Line, to linki z opisem podawalem dziesiatki razy, ale zrobie to raz jeszcze:
http://www.trading-naked.com/BuffysBLine.htm
JeÂli interesuje Cie to naprawdŕ, to codziennie mo?esz zg?ebiaŠ tŕ technikŕ na e-Chat'cie w B-Line room'ie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości