Komentarz w trakcie i po sesji 26.06.2008

Komentarze do bieżącej sytuacji na rynkach finansowych

Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol

Postprzez dinosaur » 2008-06-26, 23:13

LeM napisał(a):to ja ci odpowiem tak

nie interesują mnie typowania - bo tak traktuję posty w stylu " jutro zaczynamy luką".
Sądzę, że innych też nie bardzo zwłaszcza, że rynek weryfikował twoje typy przez ostatnie trzy dni... Jakoś nie wyglądasz mi na jasnowidza.

No właśnie..prognoza z przedwczoraj jak się okazuje za wcześnie o jeden dzień- wczoraj ją podtrzymałem na dzisiaj - i normalnie dzisiaj byłoby bingo. A że dzisiaj nie było normalnie to chyba nie muszę tłumaczyć..ale wciąż trzymam S-ki i wcale nie czuję się źle zweryfikowany a ty wprawdzie wieszczyłeś bardzo podobnie windę a w końcu wymiękłeś prognozując "albo albo" i pieniężyłes S po 2653. I szczerze mówiąc mnie nie interesują twoje typowania w stylu wariant1:będzie rosło, wariant2:będzie spadać.
Jeszcze jakiś głos czy mam to przyjąć jako głos reprezentatywny?
Pozdrawiam,
dinosaur
dinosaur

Dołączenie: 2008-04-15, 22:33

Postprzez kri » 2008-06-26, 23:15

Ok , chlopaki wrzuccie na luz i iddzcie ...spac .
pzdr
kri
Awatar użytkownika
kri

Dołączenie: 2006-06-28, 22:19

Postprzez dinosaur » 2008-06-26, 23:26

Tak czy inaczej chyba przestało mi się tu podobać. Żegnam!
Pozdrawiam,
dinosaur
dinosaur

Dołączenie: 2008-04-15, 22:33

Postprzez LeM » 2008-06-26, 23:57

niepotrzebnie.

tak trudno napisać dlaczego się uważa tak a nie inaczej?
nic więcej się tu nie wymaga. tym bardziej nie wymaga sie nieomylności, choć ty chyba jej wymagasz ode mnie. nie wiem dlaczego.
ujmę to jeszcze z innej strony.
kiedyś zanim to forum powstało większość z nas uczestniczyła w dyskusjach na usenecie wgpw. uczestniczyła dopóki nie zalały go nic nie wnoszące wypowiedzi w stylu jutro to, jutro tamto. było ich tyle, że szkoda było czasu na przekopywanie się przez nie. tak samo szkoda jest tu.
to jest moja prywatna opinia. nie ja tu jestem gospodarzem tylko moderatorzy. uszanuj więc chociaż ich delikatne uwagi.
Awatar użytkownika
LeM

Dołączenie: 2006-06-21, 16:12

Postprzez queba » 2008-06-27, 09:03

no tak, najlepiej unieść się głupią dumą.

dinosaur, przeczytaj regulamin, wrzuć luz i jedź na wakacje. Odpocznij od rynku.
Zauważ, że jeden post (który nie był bezpodstawny), potrafił Ciebie wyprowadzić z równowagi.

Dla mnie EOT
zamykam temat

jeśli ktoś ma wątpliwości odnośnie wypowiedzi niemerytorycznych, proszę zwracać się do admina na PW
queba

Dołączenie: 2006-06-20, 11:43
Miejscowość: Poznań

Poprzednia

Powróć do Komentarz po sesji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości