Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
dinosaur napisał(a):Masz zły dzień kolego o ksywce byczego okrzyku rodem z corridy?
Czyżbyś wyskoczył z czerwoną płachtą na niedźwiedzia?
kri napisał(a):Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego byliśmy tak silni w końcówce przy lecącym świecie?
Obserwowałem pobieżnie tylko początek sesji i koniec , czy rzeczywiście było widać kapitał ?
Teraz w usa po ok -2% a jest dopiero 17 .......
pzdr
kri
krezus napisał(a):Niby Dużo zależy od closeta usa , ale czy wszystko........wydaje sie ,że chwilowo brak synchronizacji z usa.......pamietajmy , ze poki nie ma zamkniecia sesji w usa all możliwe
LeM napisał(a):dino
to jest otwarte forum ale posty bez uzasadnienia merytorycznego są, jakby to powiedzieć, na inne forum.
Może nie ma tu za dużo wpisów właśnie dlatego, że moderatorzy starają się tego wymagać.
To co ci się wydaję mnie osobiście mało interesuje. Interesują mnie natomiast przesłanki dlaczego coś ci się wydaje.
krezus napisał(a):Przyjęte jest na forum posty niemerytoryczne oraz wszelkie uwagi osobiste kierować na priv.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość