Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
rafix77 napisał(a):Witam wszystkich !
bardzo ciekawe forum. Postanowiłem dołączyć. Jesli nie macie nic przeciwko to od czasu do czasu spróbuję dorzucić swoje 3 grosze ;)
rafix77 napisał(a):"Witamy na forum i pisz smialo!"
Oj nie wiem, nie podpuszczaj.... już na blogu Lema mi się własnie za to dostało ;)
LeM napisał(a):Już wiem o co poszło.
Po prostu opisujesz wykresy zamiast je zamieszczać.
To bez sensu.
Pamietaj! Wykres wart jest 1000 słów.
Oszczędzaj czas swój i innych.
GIELDZIARZ napisał(a):Jeszcze jak na forum panował optymizm jakies tydzien temu pisałem o koncu fali wzrostowej.Skoro mialem racje to czas na kolejny wykres.Tym razem pragne zwrocic uwage na fakt ze za kazdym razem po przebiciu EMA-55 nastepowaly spadki wiec sa one prawie pewne.IMO w optymistycznej wersji spadniemy na 1700pkt w pesymistycznej zaliczymy nowy dołek bessy i chyba to juz bedzie dno tej bessy.
GIELDZIARZ napisał(a):Jeszcze jak na forum panował optymizm jakies tydzien temu pisałem o koncu fali wzrostowej.Skoro mialem racje to czas na kolejny wykres.Tym razem pragne zwrocic uwage na fakt ze za kazdym razem po przebiciu EMA-55 nastepowaly spadki wiec sa one prawie pewne.IMO w optymistycznej wersji spadniemy na 1700pkt w pesymistycznej zaliczymy nowy dołek bessy i chyba to juz bedzie dno tej bessy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości