EX napisał(a):Jeśli dobrze kalkuluje to Gartley na krótkich interwałach zasięg 1360. Rynek pokaże. Pozdrawiam.
Jak masz racje to od dzis bede fanem gartleya
Tyle, ze rynek nie pokazuje sily. Wiec kubus puchatek mowi ze 1278. A gartleya zleją.
EX napisał(a):Jeśli dobrze kalkuluje to Gartley na krótkich interwałach zasięg 1360. Rynek pokaże. Pozdrawiam.
exnergy napisał(a):EX napisał(a):Jeśli dobrze kalkuluje to Gartley na krótkich interwałach zasięg 1360. Rynek pokaże. Pozdrawiam.
Jak masz racje to od dzis bede fanem gartleya
Tyle, ze rynek nie pokazuje sily. Wiec kubus puchatek mowi ze 1278. A gartleya zleją.
EX napisał(a):exnergy napisał(a):Po 1308 tez na L > dostalem potwierdzenie i nawet wiecej niz twoj gartley jest ;).Jeszcze Bankiera przekrecili, moglem dluzej potrzymac.
Pisalem, ze ciezko rynek chodzi, te krotkie były brane na klatę, musialo isc do gory, ale ze az tak mocno ;) to znaczy tylko jedno - ze duzi nie brali S przy takich minimach jak to juz kiedys dawno zauwazylem. Oni akumulowali L.
No wrzuc ten rysunek, z checia go ogladne, zwlaszcza, ze sie z moim sygnalem sparowal. Moze nie uwierzysz, ale miejsce wktorym rynek moze zawrocic juz od rana mialem wyrysowane. Pytaniem tylko bylo czy zadziala, podobnie jak Gartley ;) Widac jedna filozofia za tymi podejsciami stoi. To dobrze ;)
PS. to 1278 wzialem z sufitu ;) -dlaczego? - bo chcialem zaznaczyc w ten sposób,ze dokladnie co do pktu nie mozna na 100% wskazac. Mozna za to wskazac kierunek impulsu. ;)
Ale jesteś uparty . Formacja nie została zrealizowana była rozpisana jeszcze na sesje poniedziałkową ale miło, że poszło wyżej. Miłego weekendu życzę i do zobaczenia w poniedziałek teraz zasłużony urlopik (dwu dniowy. ).
LeM napisał(a):kubus puchatek sobie nóżki połamał
witamy nowego fana formacji harmonicznych
anatomia dzisiejszej końcówki:
http://tradesystemguru.com/content/view/131/9/
exnergy napisał(a):kubus puchatek - to synonim czegos sztywnego i guru ;) - czytaj mnie miedzy wierszami ;)
olaf napisał(a):...EOT and peace :)
LeM napisał(a):wiedziałem, że nie masz co pokazać
dla mnie EOT
"powiedziałbym ci co mogłeś dłużej potrzymać ale to nie moja sprawa w sumie "
LeM napisał(a):Powiedziałem tylko "sprawdzam", jak to drzewniej bywało
w pokerze zostałbyś golcem po takiej akcji
skippy napisał(a):olaf napisał(a):...EOT and peace :)
Mario chodzi tylko w prawo:)
rikardo kurvio napisał(a)::lol: kto jest autorem nazwy tematu?
reptile napisał(a):skippy napisał(a):olaf napisał(a):...EOT and peace :)
Mario chodzi tylko w prawo:)
Na nintendo można było chodzić także w lewo .... podbiajm bo czytam forumrikardo kurvio napisał(a)::lol: kto jest autorem nazwy tematu?
reptile napisał(a):jaką funkcję pełni ten dział w ogóle ... konfesjonał ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości