Dzięki.SZkoda tylko ze za wczesnie sie wychyliłem bo przy 1820 w tym czasie opcje stracily na wartosci czasowej.Zeby wyjsc na + do przyszlego tygodnia by musialobyc 1700 zaliczone.Jezeli mam racje i dzis zaczelismy fale 3 w A to min zasieg wynosi 1720 a preferowany 1680 na w20 wiec jest duze prawdopodobienstwo zamkniecia transakcji na +.Dalem sie nabrac na 4 podfale w 5 ta najbardziej zdradliwa.
Najwazniejsze ze dzis USA jakby potwierdza ta wersje.Ponadto na DJIA rysuje sie formacja RGR.
A co do dzisiejszej sesji to na dziennym w20 mamy spadajaca gwiazde ta sama formacje ktora utworzyla sie jak bylo 1900pkt.Ponadto odbila sie od 61,8% ostatnich spadkow.
Acha jesli chodzi o moja wczesniejsza prognoze to nie przewidywalem czasowo tylko wartosciowo poszczegolne fale.To ze moje kreski wyszly na jakiejs dacie to przypadek nie myslalem o tym tylko o poziomach docelowych.Ale skoro widze duzo osob na to patrzy to bede musial usuwac os czasu zeby ktos sie nie dopatrywal konca jakiejs fali w danym czasie.