Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Major napisał(a):Skip, CFD na DJIA podeszly pod spakowa, ESF dotknal 1020, ktory to widze jako koniec fali 5.
Major napisał(a):Tak sobie przeglądam fora giełdowe i widzę, że nikt już nie wierzy w spadki...
Major napisał(a):A propos nastrojów, proponuję wzięcie udziału w ankiecie na głównej stronie stooq.pl
Major napisał(a):Jak byliśmy na 2400 to nikt o wzrostach nie mówił, teraz jest odwrotnie.
Delfino napisał(a):Major napisał(a):Jak byliśmy na 2400 to nikt o wzrostach nie mówił, teraz jest odwrotnie.
To akurat nic dziwnego. Tacy ludzie włanie tracą najwięcej w boczniakach. Biorą shorty w dołku, a longi na górce. W boczniaku albo się siedzi i czeka, albo trzyma to, co się trzymało jeszcze przed boczniakiem. Ja od dawna jestem prowzrostowy i nic się tutaj nie zmieniło. Dla mnie naturalnym scenariuszem jest 2600, a potem jakaś korekta znowu w okolice 2450-2500. I wtedy sporo się może rozstrzygnąć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości