Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
emes napisał(a):...chce podziękować wszystkim za walory edukacyjne oraz brak wszechobecnego jadu i ujadania :)
emes napisał(a):Cóż patrzę na miedź i rzeczywiście dotychczas respektowała podwóne szczyty, Edek będzie rósł a u nas - wydaje mi się, że po poniedziałkowym teście okolic 2620 - 2630 jednak odpadniemy na trochę. Mój niezawodny wskaźnik - może nie do końca AT - ale równie skuteczny to: jezeli wyniki sesji zaczynaja trafiać na jedynki gazet lub na strony krajowe - z ekonomicznych - odwaracamy się :)
emes napisał(a):PS. Ujmuje mnie kultura wszystkich forumowiczów i przy okazji chce podziękować wszystkim za walory edukacyjne oraz brak wszechobecnego jadu i ujadania :)
emes napisał(a):Cóż patrzę na miedź i rzeczywiście dotychczas respektowała podwóne szczyty...
emes napisał(a):Cóż patrzę na miedź i rzeczywiście dotychczas respektowała podwóne szczyty
olaf napisał(a):emes napisał(a):Nic odkrywczego, ale ciekae dotąd zajdziemy... Na miedzi testujemy kwietniowe szczyty. Widać zadyszkę, ale na Edku bez zmian - 1,352 następny poziom. Tam przewiduję jakieś zatrzymanie a Wy?
emes
nie sledze tego, ale oporowo wygląda na 1,367-369 i 1,381. Wsparciem 1,333 i 1,318.
Zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości