Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
mirobe napisał(a):Z blogu danerica z komentarza
mirobe napisał(a):Proponuję zorganizować protest przed GPW (solidarnościowcom powiedzieć, że giełda to zło, więc przyjdą) i wtedy manifestować, żeby ukazywano więcej informacji dot. LOPu i żeby zabronione było posiadanie > 20% pozycji.
RM.
mirobe napisał(a): i żeby zabronione było posiadanie > 20% pozycji.
inwestor napisał(a):mirobe napisał(a): i żeby zabronione było posiadanie > 20% pozycji.
cherry napisał(a):Witam, szkic SP futy, mam w domu, więc podam link http://www.bankfotek.pl/view/1043680 następnym razem już wstawię rysunek.
Tam gdzie jest A2 powinno być B2, ale każdy się domyśli.
Na koniec pytanie techniczne do elliotowców: czy fala 2 może być trójkątem?
Do tej pory zakładałem, że trójkąt to falowo B, 4, X, e w trójkącie, odrzucałem falę 2.
Prechter w swojej książce wspomina o 2 jako trójkącie, a to troszkę komplikuje założenia.
Dzięki za info o fali B w płaskiej, tutaj byłem niedoinformowany.
Delfino napisał(a):Witam was - szczęśliwie z większości akcji wyskoczyłem miesiąc temu - teraz zaczynam powoli rozgladać się za jakimiś shortami. Ale na razie chyba nie ma co panikować, nie ma silnych sygnałów odwrócenia trendu na spadkowy. IMHO teraz czeka nas boczniak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości