Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
glover napisał(a):Ja w dalszym ciągu uważam że musi być teraz korekta w usa bo czeka ich większy zjazd w tym roku ale bez korekty tego nie zrobią. A wtedy i u nas to wykorzystają bo widać że te wiele miesięcy spadków już się znudziły i stąd ta moc naszego grajdołka i obrona przed spadkami z ostatnich dni na świecie. Jak w usa zrobią +10% to u nas powinno to dać min.+15% i wtedy dopiero będzie pole do spadków.
onichimiuk napisał(a):glover napisał(a):Ja w dalszym ciągu uważam że musi być teraz korekta w usa bo czeka ich większy zjazd w tym roku ale bez korekty tego nie zrobią. A wtedy i u nas to wykorzystają bo widać że te wiele miesięcy spadków już się znudziły i stąd ta moc naszego grajdołka i obrona przed spadkami z ostatnich dni na świecie. Jak w usa zrobią +10% to u nas powinno to dać min.+15% i wtedy dopiero będzie pole do spadków.
Na jakiej podstawie sądzisz, że Usiaki muszą zrobić korektę przed spadkiem (wrzuć jakiś wykres, to razem pomyślimy, bo takie życzeniowe przepowiednie niczego nie wnoszą i nikomu nic nie mówią) ?
glover napisał(a):I jeszcze dlaczego uważam że może uda się nam zrobić ok 15%
ryztyz napisał(a):Drogi Glover,
jak długo jesteś na rynku derywatów?
odkąd ja traduje/spekuluje nauczyłem się jednego, że im więcej czytam i analizuję tym więcej tracę na rynku gdyż psuje mi to mój ogląd rynku. Niejednokrotnie zmieniałem decyzje po przeczytaniu komentarza lub analizy jakiegoś anala. Wiem jedno, nie rób tego. Znajdź jeden może dwa serwisy które czytasz i koniec-reszta mąci Ci w głowie. Im więcej czytasz mniej wiesz. Odkąd nie czytam, anali zarabiam. Znajdz system i nie czytaj głupot. Ja znalazłem ifutures i czasem czytam stooq, nic wiecej, a i tak stosuje sie tylko do tego co sam sobie stworzyłem-reszta maci w głowie.
W moim systemie w piątek poszedł sygnał S zarówno na godzinnym(na tym gram bo więcej się zarabia) jak i na dziennym(chyba ze zrobia lukę ze 30 pkt w górę w poniedzialek). Odkąd jestem na rynku nauczyłem sie jednego-żelazna konsekwnecja i nie czytaj blogów i anali-dlaczego? Bo gdyby wiedzieli co piszą siedzieliby właśnie na hawajach i nie mieliby czasu na pisanie. a zarabiają na pisaniu głupot. Dlatego tak cenię to forum bo nikt nie zarabia na tym co napisze.
system jeszcze raz system-lepszy lub gorszy ale system zyskowny.
ryztyz napisał(a):Drogi Glover,
jak długo jesteś na rynku derywatów?
odkąd ja traduje/spekuluje nauczyłem się jednego, że im więcej czytam i analizuję tym więcej tracę na rynku gdyż psuje mi to mój ogląd rynku. Niejednokrotnie zmieniałem decyzje po przeczytaniu komentarza lub analizy jakiegoś anala. Wiem jedno, nie rób tego. Znajdź jeden może dwa serwisy które czytasz i koniec-reszta mąci Ci w głowie. Im więcej czytasz mniej wiesz. Odkąd nie czytam, anali zarabiam. Znajdz system i nie czytaj głupot. Ja znalazłem ifutures i czasem czytam stooq, nic wiecej, a i tak stosuje sie tylko do tego co sam sobie stworzyłem-reszta maci w głowie.
W moim systemie w piątek poszedł sygnał S zarówno na godzinnym(na tym gram bo więcej się zarabia) jak i na dziennym(chyba ze zrobia lukę ze 30 pkt w górę w poniedzialek). Odkąd jestem na rynku nauczyłem sie jednego-żelazna konsekwnecja i nie czytaj blogów i anali-dlaczego? Bo gdyby wiedzieli co piszą siedzieliby właśnie na hawajach i nie mieliby czasu na pisanie. a zarabiają na pisaniu głupot. Dlatego tak cenię to forum bo nikt nie zarabia na tym co napisze.
system jeszcze raz system-lepszy lub gorszy ale system zyskowny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości