Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Viking napisał(a):LeM napisał(a):Wracaj?c do meritum i Twojego wykresu.
Jak rozumiem 3 niebieskie ko˝czy tŕ sekwencje falow?. Warto myÂle poznaŠ numer fali wy?szego rzŕdu w tej sytuacji;) to po pierwsze, po drugie je?eli zdecydowaliÂmy siŕ na trˇjfalow? strukturŕ ruchu w impulsie, to jest tylko jedna formacja, ktˇra to zak?ada. Nie rozumiem wiŕc sk?d taka rezerwa odnoÂnie klina. Trzeba byŠ konsekwentnym.
Na klina jeszcze siŕ nie zdecydowa?em na razie jest to dla mnie wariant alternatywny. Co do fali wy?szego rzedu - bedzie proÂciej jak dasz linka do postu, gdzie pokazujesz twˇj uk?ad fal od 13.06.2006
gerhard napisał(a):I co umorduj? ten indeks do 3660 ?eby choŠ to abc po ludzku wygl?da?o
queba napisał(a):Lu , bŕdŕ wdziŕczny jak poprosisz kolegŕ vikinga o interpretacjŕ Twojego wykresu :)
queba napisał(a):nie nabijam siŕ, tylko nigdy nikt nie interpretuje tego co pokazuje LU.
Ja np. mam problemy z odczytaniem tych wykresˇw, lub nie chcŕ mi siŕ poprostu zg?ŕbiaŠ w te wszystkie stochy i Ârednie
queba napisa?/a:
nie nabijam siŕ, tylko nigdy nikt nie interpretuje tego co pokazuje LU.
Ja np. mam problemy z odczytaniem tych wykresˇw, lub nie chcŕ mi siŕ poprostu zg?ŕbiaŠ w te wszystkie stochy i Ârednie
To wszystko jest tak cholernie skomplikowane, ?e tylko ja to potrafiŕ stosowaŠ.
Zasada jest prosta, graŠ odwrotnie do tego co widaŠ.
Gdy widaŠ wznosz?ce zielone kropki nale?y otwieraŠ szorta, longa - gdy widaŠ opadaj?ce czerwone. To logiczne i zrozumia?e chyba, no nie?
Co do stochˇw ( tych wszystkich), to jak mˇwi? <ma?y> na mIRC'u jedno wielkie gˇwno, te stochy.
To ?e podawa?em setki razy adres
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości