Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
ryztyz napisał(a):jak dla mnie jakaś kolejna podbitka na 1833 po czym lecimy dalej w dół.....jak będziemy w okolicach 1830 spodziewam się zwały w stanach...ale może być inaczej ofkors
ryztyz napisał(a):ale szybko przeczyścili stopy
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):jak dla mnie jakaś kolejna podbitka na 1833 po czym lecimy dalej w dół.....jak będziemy w okolicach 1830 spodziewam się zwały w stanach...ale może być inaczej ofkors
Tam hossa, u nas też będzie - ale nie na wszystkim. Jak tam inwestycje na pizetju? Pisałem, że jeszcze sporo spadniemy, niemożliwe, że miałem rację.
Dobieram eL na FW20, podtrzymuję reko ostro up!
ryztyz napisał(a):prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):jak dla mnie jakaś kolejna podbitka na 1833 po czym lecimy dalej w dół.....jak będziemy w okolicach 1830 spodziewam się zwały w stanach...ale może być inaczej ofkors
Tam hossa, u nas też będzie - ale nie na wszystkim. Jak tam inwestycje na pizetju? Pisałem, że jeszcze sporo spadniemy, niemożliwe, że miałem rację.
Stany muszą się cofnąć przynajmniej do 2134
karnak napisał(a):ryztyz napisał(a):prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):jak dla mnie jakaś kolejna podbitka na 1833 po czym lecimy dalej w dół.....jak będziemy w okolicach 1830 spodziewam się zwały w stanach...ale może być inaczej ofkors
Stany muszą się cofnąć przynajmniej do 2134
Nic nie muszą, jeszcze nie doszli do celu:
ryztyz napisał(a):co to za wykres karnak?
wynikałoby z niego że sp500 był kiedyś na poziomie 4000pkt?
topix napisał(a):ryztyz napisał(a):co to za wykres karnak?
wynikałoby z niego że sp500 był kiedyś na poziomie 4000pkt?
Karnak wrzucaj w końcu wykresy ze skalą - inaczej wychodzą takie kwiatki jak 4000 na sp500 i orgr na w20 :) - w obecnej formie wartość prognostyczną to ma wątpliwą.
zdrówka
Topix
karnak napisał(a):zapomniałeś, że może to być dywergencja.
topix napisał(a):karnak napisał(a):zapomniałeś, że może to być dywergencja.
Wrzucę wam kreski i się domyślajcie :) taka piaskownica :)
zdrówka
Topix
karnak napisał(a):Jeśli nie chcę ujawniać publicznie wskaźnika to nie mam innego wyjścia, jak pokazywać go w takiej formie.
topix napisał(a):karnak napisał(a):Jeśli nie chcę ujawniać publicznie wskaźnika to nie mam innego wyjścia, jak pokazywać go w takiej formie.
Ale wtedy kilka słów refleksji co tam widać i dlaczego nie jest to cena ;)
zdrówka
Topix
karnak napisał(a):Jeśli nie chcę ujawniać publicznie wskaźnika to nie mam innego wyjścia, jak pokazywać go w takiej formie.
karnak napisał(a):Nie jest moim zamiarem podawanie konkretnych liczb, tylko przedstawienie możliwego zachowania się wykresu w określonych sytuacjach.
kamilg napisał(a):karnak napisał(a):Jeśli nie chcę ujawniać publicznie wskaźnika to nie mam innego wyjścia, jak pokazywać go w takiej formie.
Jest inne wyjście - nie pokazywać go w ogóle.
Spokojnie możesz poprzestać na "będzie rosło" lub " będzie spadało" i co ma się w ten sposób zachować.
Jeśli ktoś nie wie jaki to wskaźnik, to i tak przecież nie wie kiedy kanał, opór czy wsparcie zostanie przebity itp.
Niby jak ktoś miałby zawierać transakcję pod tego typu rysunki? "Na czuja"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości