Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
bartosz napisał(a):151 kontraktów otworzyło rynek
Czy można ten ruch traktować poważnie?
jacek2978 napisał(a):jsw dluga takie cuda beda sie dziac? 5 % na koniach w gore w pare minut
karnak napisał(a):jacek2978 napisał(a):jsw dluga takie cuda beda sie dziac? 5 % na koniach w gore w pare minut
Nie dziwota, kurs w hosssie, a gra polega na dobieraniu L na korektach.
jacek2978 napisał(a):karnak napisał(a):jacek2978 napisał(a):jsw dluga takie cuda beda sie dziac? 5 % na koniach w gore w pare minut
Nie dziwota, kurs w hosssie, a gra polega na dobieraniu L na korektach.
sztuczna ta hossa na jsw za wszelka cena wyciagnac jak najwyzej
jacek2978 napisał(a):powaznie bierzecie LLL na jsw na takich poziomach po takim wybiciu?
ja male s na jsw
matseus napisał(a):jacek2978 napisał(a):powaznie bierzecie LLL na jsw na takich poziomach po takim wybiciu?
ja male s na jsw
chyba już topix próbuje naginać, był mistrz, a teraz się demaskuje.
topix napisał(a):matseus napisał(a):jacek2978 napisał(a):powaznie bierzecie LLL na jsw na takich poziomach po takim wybiciu?
ja male s na jsw
chyba już topix próbuje naginać, był mistrz, a teraz się demaskuje.
Nie oceniaj po pozorach :) Nie mówię że brać teraz (na euforii) mówię że Karnak ma rację (co do trendu i podbierania na korekcie) - każdy widzi co chce zobaczyć - pretensje proszę kierować do siebie :)
PS. Tak na szybko - jesli Lemo miał rację i ok 62 szczyt to tera pewnie coś dłuższego w szerokim boczniaku.
zdrówka
Topix
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości