Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
karnak napisał(a):Trafnie wyszedłem z L, ale kiedy je odebrać niżej - oto jest pytanie?
Jakieś sugestie z waszej strony?
karnak napisał(a):@matseus
Fakt nie podałem wyjścia on line, ale by zasłużyć na łagodniejsze potraktowanie przypominam, że podałem przed faktem poziomy gdzie można spróbować zagrać na spadek, kto chciał mógł skorzystać.
karnak napisał(a):Trafnie wyszedłem z L, ale kiedy je odebrać niżej - oto jest pytanie?
wyga napisał(a):karnak napisał(a):Trafnie wyszedłem z L, ale kiedy je odebrać niżej - oto jest pytanie?
co za pytanie..przecież masz te swoje >cudowne<wykresy z których wynika wszystko,
dylu1988 napisał(a):Przepierdoliłem w huj. Teraz pytanie od czego zacząć ? by nie popełniać kolejnych błędów ?. Każdy się nad tym zastanawia bo nikt od pierwszego zagrania nie został mistrzem. I jest tak. Jestem na waszym forum ponad rok. Że pytam się jak uważacie co będzie w poniedziałek ? Proste pytanie ? Trudne ? gdzie idziemy przecież wiecie ? Czy inaczej? zgadujemy?
dylu1988 napisał(a):Przepierdoliłem w huj.
dylu1988 napisał(a):Teraz pytanie od czego zacząć ? by nie popełniać kolejnych błędów ?
dylu1988 napisał(a): Że pytam się jak uważacie co będzie w poniedziałek ? Proste pytanie ? Trudne ? gdzie idziemy przecież wiecie ? Czy inaczej? zgadujemy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości