Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
gabrik napisał(a):(oczywiÂcie mo?e to fart ale mo?e mimo uproszczenia wcale TFE tak mocno nie traci na funkcjonalnoÂci?)
gabrik napisał(a):P.S. nawet dla zabawy jutro wieczorem wedle mojego prostackiego liczenia fal obliczŕ poziomy potencjalne a co mi tam
Nie tylko LEM gra stosuj?c fale choŠ uwa?am ?e na tym forum jest najlepszy(choc uwa?am ?e czasami komplikuje)czasami fale sa proste w odczytaniu jak WúOS MONGOúAgabrik napisał(a):skippy widzisz zawsze t?umaczy?em ?e absolutnie nie nabija?em sie z TFE ale te? nie mia?em pojŕcia ?e mo?na tak kombinacyjnie ??czyŠ fale jak Lem X-mi itp.
Napisa?em ?e do otwierania pozycji nie stosowa?em i nie stosuje TFE bo to mog? tylko ludzie z wiedz? Lema ale pisa?em od pocz?tku tutaj ?e jako teoriŕ do wyliczania odleg?ych poziomˇw bardzo lubi?em sie ni? "bawiŠ" bo inaczej tego nie mo?na nazwac w moim przypadku wiŕc absolutnie niepotrzebnie znˇw siŕ denerwujesz
A wykresy Lema czy Olaba i innych ktˇrzy maj? wiedzŕ na temat TFE z ciekawoÂci? sobie ogl?dam
A skippy ja nie obliczŕ poziomˇw na dzie˝ czy dwa do przodu tylko na kilka tygodni lub nawet miesiŕcy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości