Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
sniffer napisał(a):ryztyz napisał(a):Sniffer.
Kiedy przychodzi korekta- gdy popyt szczegolnie ten najbardziej agresywny zostanie zaspokojony. Rownie dobrze moze to nastpic na 2292 moze i z 5pkt wyzej lub nizej. Fakt jest taki ze na pewno on nastapi. Obecnie uwazam ze popyt zostal juz zaspokojony i trudno bedzie znalezc kase by dalej ciagnac ten pociag wyzej bez wiekszej korekty.
Oczywiscie moge sie mylic i zle ocenic mozliwosci kupujacych- co przez kilka ostatnich dni wszyscy uczynilismy- zle ocenilismy mozliwosci kupujacych
dlatego uważam że lepiej poczekać do jutra , na open będą na pewno "marginy"
co zrobią dalej , nie wie nikt ... weekly już dziś wygląda BYCZO a piątek dopiero jutro.
pozdrawiam
sniffer
andy napisał(a):fh =2300, max=2298 /-2pkt/ wydłużona 5=2307 /-10pkt, czekamy do jutra , na razie nic nie zmieniałem
sniffer napisał(a):andy napisał(a):fh =2300, max=2298 /-2pkt/ wydłużona 5=2307 /-10pkt, czekamy do jutra , na razie nic nie zmieniałem
andy
Chcesz powiedzieć że u Ciebie wciąż fała C z dołka w grze...?
Jak dla mnie to raczej niemożliwe, wybicie 2287 w20/ 2285 fw zmienia układ sił, ruch wygląda na typową falę 3 - jeńców nie bierzemy.
pozdrawiam
sniffer
prezes102 napisał(a):Sniffer, ty bajkopisarz jesteś. Od rana piszesz o S, straszysz ludzi z PZU w portfelu, po czym nagle przyłączasz się do obozu zwycięzców i piszesz trzy po trzy, że to 3 fala. A kiedy była 1? To jest dopiero 1 fala, trzecią to zobaczysz z potężnymi wzrostami, to jakaś przygrywka dopiero jest. Spadło 600 pkt., urosło 200, wielkie mi co. Urośnie jeszcze 1 000, to będzie fala trzecia. Ech...
sniffer napisał(a):uczulam na PZU ... 39,10pln kluczowe
FW 2260/1 kluczowe
pozdrawiam
sniffer
sniffer napisał(a):prezes102 napisał(a):Sniffer, ty bajkopisarz jesteś. Od rana piszesz o S, straszysz ludzi z PZU w portfelu, po czym nagle przyłączasz się do obozu zwycięzców i piszesz trzy po trzy, że to 3 fala. A kiedy była 1? To jest dopiero 1 fala, trzecią to zobaczysz z potężnymi wzrostami, to jakaś przygrywka dopiero jest. Spadło 600 pkt., urosło 200, wielkie mi co. Urośnie jeszcze 1 000, to będzie fala trzecia. Ech...
szanowny prezesie
Precyzyjnie wskazałem ważne miejsce na PZU oraz FWsniffer napisał(a):uczulam na PZU ... 39,10pln kluczowe
FW 2260/1 kluczowe
pozdrawiam
sniffer
Poczym nastąpił taki jeszcze wpis: po wybiciu porannego max PZU
"
PZU obronił kluczowe 39,10pln i ma drogę otwartą wyżej ... SL pod 39,07pln
"
Jeśli to uznajesz za bajkopisanie to miłych snów życzę
Fala 3 od dołka na poziomie 2107 fw oczywiście.
pozdrawiam
sniffer
prezes102 napisał(a):...ale nikt nie jest nieomylny...
sniffer napisał(a):prezes102 napisał(a):...ale nikt nie jest nieomylny...
to oczywiste... dlatego podane poziomy byly kluczowe a po ich obronie/wybiciu "czar" misia prysł a SL są po to by ich wszyscy (mam nadzieję) używali...
pozdrawiam i miłej nocki
sniffer
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości