Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):Nie pasuje tylko do tej ukladanki zachowanie usd/pln...hmmm
To drobna korekta... Jutro 4,50!
7777777777777 napisał(a):s&p 2898 61.8 fibo i szansa byka
noob napisał(a):@ Nowicjusz,
Nie chce sie kłucic;-) Pisze uczciwie na podstawie tego co piszesz.Czepiasz sie o byle gowno,jakas gra słowek ,cos ,bo kto sie pomylił,wywlekasz itd itp.
@ole,
Kosa czyli 7777777 od jakis 6-7 lat od kiedy poznałem jest nieprzejednanym optymista;-).....rowniez bede,jeszcze troszke;-))
prezes102 napisał(a):ryztyz napisał(a):Nie pasuje tylko do tej ukladanki zachowanie usd/pln...hmmm
To drobna korekta... Jutro 4,50!
jacek2978 napisał(a):przy odrobinie szczescia jeszcze jutro po ogloszeniu wyroku mozemy dotknac 2050 trzymam S i zarabiam na wig 20
pytek napisał(a):Witam wszystkich Komentujących. Imperatywem niniejszego mojego debiutu w Waszych dyskusjach była dzisiejsza mocna niedźwiedzia sesja. W mojej ocenie w końcówce mocno emocjonalna, w krótkim terminie wyczerpująca spadki, możliwe, że na 1dzien. Po mojemutsue jest już w cenach, to rynki światowe (usa) determinuja nasze zachowania. Po mojemu jankesi dziś lub w nocy wychamuja i na sp500 zrobią test (zakładam, że test nieudany) 2940/2950 od dołu . RESUME 2000 raczej nie jutro
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość