Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
prezes102 napisał(a):Długie to tylko na CDR i DNP. Pisałem przecież. A FW20 będzie niżej, razem z JSW beznadziejnym i bankami oraz energetyką. Retest 2 100 trzeba zrobić. Tam jest Złote Fibo 61,8%. Tylko jak tu spadać, jak Stany ciągle w górę?
Stąd mamy takie dziwne sesje.
PS Ciekawe, kto teraz szorci CDR? Spadki minu 15 odrobione w kilka godzin! Ależ mocny papier!!!
jacek2978 napisał(a):prezes102 napisał(a):Długie to tylko na CDR i DNP. Pisałem przecież. A FW20 będzie niżej, razem z JSW beznadziejnym i bankami oraz energetyką. Retest 2 100 trzeba zrobić. Tam jest Złote Fibo 61,8%. Tylko jak tu spadać, jak Stany ciągle w górę?
Stąd mamy takie dziwne sesje.
PS Ciekawe, kto teraz szorci CDR? Spadki minu 15 odrobione w kilka godzin! Ależ mocny papier!!!
popieram kierunek 2 tys
jsw cel 7 zl
cdr ok w gore
irtek62 napisał(a):patrze i się dziwię...jak to badziewie może rosnąć skoro nie ma obrotów..kto to kupuje????
ryztyz napisał(a):kto da więcej?
3500 może
nowicjusz napisał(a):ryztyz napisał(a):kto da więcej?
3500 może
Ryztyz poniżej moja projekcja Wig 20
nowicjusz napisał(a):PROJEKCJA
prezes102 napisał(a):L na CDR po 277. Spokój i opanowanie. Czekam na 300.
PS Jakie info o ptasiej grypie???
irtek62 napisał(a):patrze i się dziwię...jak to badziewie może rosnąć skoro nie ma obrotów..kto to kupuje????
wczorajszy wpis ryztyz bardziej kolejna rakieta na zielona strefę wpłyneła na rynek niz ptasia grypa....
irtek62 napisał(a):irtek62 napisał(a):patrze i się dziwię...jak to badziewie może rosnąć skoro nie ma obrotów..kto to kupuje????
wczorajszy wpis ryztyz bardziej kolejna rakieta na zielona strefę wpłyneła na rynek niz ptasia grypa....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości