Moderatorzy: Morfeusz, topix, gienek, Darkh, olab, bono, skippy, krezus, kolargol
Ole napisał(a):doszło do linii trendu wzrostowego

7777777777777 napisał(a):pkn wziąłem na przełamanie strachu

Ole napisał(a):fibo 2015-18 obronione, czy przerwa w spadkach?

prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
A L tak ładnie płaci. Każde.

andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
ja się do nich zaliczam , otworzyłem s po 2140 zamknąłem po 2109,ile zarobiłeś dzisiaj sztukmistrzu?
prezes102 napisał(a):andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
ja się do nich zaliczam , otworzyłem s po 2140 zamknąłem po 2109,ile zarobiłeś dzisiaj sztukmistrzu?
Sesja jeszcze trwa. Udało Ci się na DT i tak wkrótce wszystko oddasz. To nie złośliwość, statystyka, mądralo! Tylko Long Term są zwycięzcami. Wystarczy trzymać L.

andy napisał(a):prezes102 napisał(a):andy napisał(a):prezes102 napisał(a):Ile jeszcze jest osłów, którzy liczą na spadki i biorą S???
Sesja jeszcze trwa. Udało Ci się na DT i tak wkrótce wszystko oddasz. To nie złośliwość, statystyka, mądralo! Tylko Long Term są zwycięzcami. Wystarczy trzymać L.
szybko awansowałem z osła na mądrale , postaram się nie stracić jestem bp.
 Kozaki, do pierwszej wtopy. DT to zabawa dla początkujących. Nikt rozsądny tak nie gra.
  Kozaki, do pierwszej wtopy. DT to zabawa dla początkujących. Nikt rozsądny tak nie gra.
andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.

7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.
prezesa dziś pewnie w dwie strony przegonili i frustracja go zaślepiła ale jemu wolno pisać poniżej jakiegoś poziomu bo z Niego większość też sobie ...... urządza

prezes102 napisał(a):7777777777777 napisał(a):andy napisał(a):Prezes,jak widzę to Jesteś nie tylko mistrzem w tym fachu ale i nauczycielem, dziękuję za rady i ostrzeżenia ,ale na giełdzie jestem od jej początków /co nieco straciłem , co nieco zyskałem/nauczyłem się pokory i staram się nie pisać farmazonów z szacunku dla całej rzeszy inwestorów na tym forum.
prezesa dziś pewnie w dwie strony przegonili i frustracja go zaślepiła ale jemu wolno pisać poniżej jakiegoś poziomu bo z Niego większość też sobie ...... urządza
Kosa, ty nie dokazuj, bo nagoniłeś pół forum na FW20 na 2 300, a tymczasem sam grałeś S. Następny cwaniaczek. Tu tylko Jacek gra fair. L zostały na jutro, a wy fantaści, możecie sobie pomarzyć o zyskach. Lepiej spójrzcie w swoje PITy za ostatnie lata. Fachowcy od fal eliota i DT majstrowie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości